Beef tapenade

Johan van Uden, Meesterslager sinds maart 2019, maakt beef tapenade, een snack die hem in 2007 de Gouden slagersring opleverde. […]

Béarnaise saus maken

Omar Dahak, patron cuisinier van restaurant De Boterlap in Harderwijk, maakt een klassieke béarnaise saus zoals hij die dagelijks vers […]

BBQ-les van @demoslager Gertjan Kiers

Gertjan Kiers,  @demoslager en hartstochtelijk barbecueër,  rekent af met het nationale grillmisverstand: het barbecuepakket van de slager. Wat nemen we […]

BBQ paling met Teriyakisaus

Frans Bon, chef kok en smaaakontwikkelaar bij kruidenbedrijf Apollo/Solina, legt verse paling op de barbecue, lakt die met teriyaki saus […]

BBQ Lighter

Foodtube test een electrische aansteker voor de barbecue.

BBQ dorade met boemboe

Jimmy Lohamza, patron cuisinier van Indonesisch restaurant Bali James in Breda, maakt ikan bakar jimbaran, een op Balinese manier gegrilde […]

Basis vinaigrette maken

Bart van Berkel -Winnaar Masterchef 2014- maakt een basis vinaigrette. Het woord vinaigrette verwijst naar vinaigre, azijn. En dat zit […]