Beef tapenade Written by Ronald Hoeben, juni 14th, 2019 Johan van Uden, Meesterslager sinds maart 2019, maakt beef tapenade, een snack die hem in 2007 de Gouden slagersring opleverde. […]
Béarnaise saus maken Written by Ronald Hoeben, april 5th, 2019 Omar Dahak, patron cuisinier van restaurant De Boterlap in Harderwijk, maakt een klassieke béarnaise saus zoals hij die dagelijks vers […]
BBQ-les van @demoslager Gertjan Kiers Written by Ronald Hoeben, mei 25th, 2018 Gertjan Kiers, @demoslager en hartstochtelijk barbecueër, rekent af met het nationale grillmisverstand: het barbecuepakket van de slager. Wat nemen we […]
BBQ paling met Teriyakisaus Written by Ronald Hoeben, maart 20th, 2020 Frans Bon, chef kok en smaaakontwikkelaar bij kruidenbedrijf Apollo/Solina, legt verse paling op de barbecue, lakt die met teriyaki saus […]
BBQ Lighter Written by eheroes, februari 22nd, 2015 Foodtube test een electrische aansteker voor de barbecue.
BBQ dorade met boemboe Written by Ronald Hoeben, april 19th, 2019 Jimmy Lohamza, patron cuisinier van Indonesisch restaurant Bali James in Breda, maakt ikan bakar jimbaran, een op Balinese manier gegrilde […]
Basis vinaigrette maken Written by Ronald Hoeben, april 6th, 2017 Bart van Berkel -Winnaar Masterchef 2014- maakt een basis vinaigrette. Het woord vinaigrette verwijst naar vinaigre, azijn. En dat zit […]