Gebakken Eendenborst

In de keuken van het wijngoed Herdade dos Grous in Alentejo (Portugal) maakt chef Luis Rocha gebakken eendenborst wat in combinatie […]

Spicy feta brûlée

Uit zijn kookboek TLV, dat de keuken van Tel Aviv beschrijft, maakt Jigal Krant een spannende variatie op crème brûlée […]

Rendang Padang

Bereiding Breng de kokos aan de kook en laat wat inkoken voeg de gestampte kruiden toe en daarna het rauwe […]

Verse Aanvoer: pop up restaurant Artemis Dutch Design Hotel

Het pop up fenomeen steekt ook buiten de stadsring de kop op. Artemis Dutch Design Hotel in Nieuw Sloten heeft […]

Cocktail van king crab

King crab, de beruchte deadliest catch van Discovery Channel, speelt een jaar lang de hoofdrol op de kaart van restaurant […]

Gnocchi met truffelboter

Kunstenaar/ontwerper/kookboekauteur (èn Heel Holland Bakt Finalist) Maroeska Metz maakt gnocchi , die ze combineert met truffelboter. Hoe Maroeska truffelboter maakt, […]

Mix meer met Mads