Gebakken Eendenborst Written by , juli 7th, 2015 In de keuken van het wijngoed Herdade dos Grous in Alentejo (Portugal) maakt chef Luis Rocha gebakken eendenborst wat in combinatie […]
Spicy feta brûlée Written by Ronald Hoeben, juni 29th, 2018 Uit zijn kookboek TLV, dat de keuken van Tel Aviv beschrijft, maakt Jigal Krant een spannende variatie op crème brûlée […]
Rendang Padang Written by Ronald Hoeben, mei 21st, 2015 Bereiding Breng de kokos aan de kook en laat wat inkoken voeg de gestampte kruiden toe en daarna het rauwe […]
Verse Aanvoer: pop up restaurant Artemis Dutch Design Hotel Written by , juni 21st, 2016 Het pop up fenomeen steekt ook buiten de stadsring de kop op. Artemis Dutch Design Hotel in Nieuw Sloten heeft […]
Cocktail van king crab Written by Ronald Hoeben, september 28th, 2017 King crab, de beruchte deadliest catch van Discovery Channel, speelt een jaar lang de hoofdrol op de kaart van restaurant […]
Gnocchi met truffelboter Written by Ronald Hoeben, februari 19th, 2021 Kunstenaar/ontwerper/kookboekauteur (èn Heel Holland Bakt Finalist) Maroeska Metz maakt gnocchi , die ze combineert met truffelboter. Hoe Maroeska truffelboter maakt, […]