De Slager en de Lakenvelder Written by eheroes, maart 9th, 2015 De Lakenvelders zijn een klassiek Hollands koeienras en dankzij een kring van liefhebbers is the Dutch belted cattle terug van […]
Spek. Een slagerscollege door Gertjan Kiers Written by eheroes, april 13th, 2019 Zowel van het varken als van het rund is het duurste deel, de haas, vrijwel vetloos. Niet zo verwonderlijk dus […]
Oosterse Kreeftcocktail Written by , november 16th, 2016 Indonesische kokkin Pipiet Fardiman maakt een cocktail van kreeft met pittige kerriesaus. De saus is geschikt voor tal van ander […]
Gnocchi met truffelboter Written by Ronald Hoeben, februari 19th, 2021 Kunstenaar/ontwerper/kookboekauteur (èn Heel Holland Bakt Finalist) Maroeska Metz maakt gnocchi , die ze combineert met truffelboter. Hoe Maroeska truffelboter maakt, […]
Siciliaanse amandelkoekjes Written by Ronald Hoeben, mei 11th, 2018 Madina Mamedova, al bijna twintig jaar een gewaardeerde kracht in de keuken van het Amsterdamse restaurant Toscanini, volgde een cursus […]
Nog een brood uit de oven Written by eheroes, maart 17th, 2015 Met behulp van de Dutch Oven van urbansandindians.com maak ik nog eens een brood uit de oven, dit keer met […]
De Beste Chocola voor in de Keuken Written by Ronald Hoeben, oktober 19th, 2016 Wie met chocola in de keuken aan de gang wil en zich bedient van de repen uit de supermarkt, komt […]