Aspergesalade Written by Ronald Hoeben, april 14th, 2016 In de keuken van zijn restaurant Niven* in Rijswijk maakt chefkok Niven Kunz een heerlijke lentesalade met asperges, groenten en […]
Toques & Clochers 2017 Written by , april 13th, 2017 In Limoux in Zuidwest Frankrijk was Palmpasen 2017 voor de 29e keer het weekend van Toques & Clochers, de legendarische […]
Verse Aanvoer: Selma’s Nordic Bakery Café Written by , februari 14th, 2017 Fika is een Zweeds gezelligheidsconcept dat drijft op koffie in combinatie met zoete of hartige hapjes. Bij Selma’s Nordic Bakery […]
Desemstarter voor zuurdesembrood maken Written by Ronald Hoeben, april 21st, 2020 Voor het bakken van een zuurdesembrood heb je een desemstarter nodig. Die maak je zelf heel eenvoudig, het kost je […]
Franse kip met pan en al in de oven Written by Ronald Hoeben, november 16th, 2018 Label Rouge is het Franse equivalent van de Nederlandse ‘Beter Leven’ aanduiding, maar dan met het maximale aantal sterren. Want […]
Easy Apfelstrudel Written by Ronald Hoeben, maart 16th, 2018 Wallz Bossman maakt Apfelstrudel met pijnboompitten en Marlene appels uit Südtirol. Doordat hij met kant en klaar filodeeg werkt ias de […]
Lam uitbenen (deel 1 van 4) Written by eheroes, maart 17th, 2015 In de keuken van John Halvemaan beent slager Herman Mulder een zuiglam uit. In deze video start hij met het […]