Aspergesalade

In de keuken van zijn restaurant Niven* in Rijswijk maakt chefkok Niven Kunz een heerlijke lentesalade met asperges, groenten en […]

Toques & Clochers 2017

In Limoux in Zuidwest Frankrijk was Palmpasen 2017 voor de 29e keer het weekend van Toques & Clochers, de legendarische […]

Verse Aanvoer: Selma’s Nordic Bakery Café

Fika is een Zweeds gezelligheidsconcept dat drijft op koffie in combinatie met zoete of hartige hapjes. Bij Selma’s Nordic Bakery […]

Desemstarter voor zuurdesembrood maken

Voor het bakken van een zuurdesembrood heb je een desemstarter nodig. Die maak je zelf heel eenvoudig, het kost je […]

Franse kip met pan en al in de oven

Label Rouge is het Franse equivalent van de Nederlandse ‘Beter Leven’ aanduiding, maar dan met het maximale aantal sterren. Want […]

Easy Apfelstrudel

Wallz Bossman maakt Apfelstrudel met pijnboompitten en Marlene appels uit Südtirol. Doordat hij met kant en klaar filodeeg werkt ias de […]

Lam uitbenen (deel 1 van 4)

In de keuken van John Halvemaan beent slager Herman Mulder een zuiglam uit. In deze video start hij met het […]