Baambrugse big op de barbecue

De barbecue is het voornaamste kooktoestel in de keuken van restaurant Badcuyp in Amsterdam, waar (bijna) alleen de sauzen van […]

Azume: portret van een pannetje

Rijstpannen zijn er in vele soorten en maten, de meeste met een stekker. Zo niet de Azume, een elegant Nederlands […]

Aziatische dressing maken

Met de basisvinaigrette als vertrekpunt maakt Bart van Berkel een pittige Aziatische dressing met peper, knoflook, gember, ketjap manis en […]

Ayam Mentega – Boterkip

Bereiding Snij 250 gram kipdijfilet in reepjes van anderhalve centimeter en frituur ze tot ze licht beginnen te kleuren, maar […]

Ayam geprek, Indo Rock-versie van KFC

Gefrituurde kip is wereldwijd misschien wel het populairste street food gerecht, geen wondder dat Colonel Sanders er internationaal goede zaken […]

Avontuur op het dak: Ron Blaauws Nacarat

Ron Blaauw opent zijn vijfde restaurant, het spectaculaire Nacarat op het dak van Hudson Bay aan het Rokin met twee […]

Avocado Amuse

NIven Kunz laat zien hoe je letterlijk in een handomdraai een avocado uit z’n jas helpt en hoe je met […]