Verse Aanvoer: restaurant Zaagmolen Written by , december 20th, 2016 Op de plek waar jarenlang de Michelinster van Jan de Wit gloeide -Le Restaurant in de Tweede Jan Steenstraat- is […]
Verse Aanvoer: Restaurant Vermeer Written by , juni 15th, 2016 Sterrestaurant Vermeer, onderdeel van het Barbizon Palace Hotel, heeft een forse face lift ondergaan. De eetzaal werd verhipt, ten koste […]
Verse Aanvoer: restaurant The White Room Written by Ronald Hoeben, mei 4th, 2016 Jacob Jan Boerma is één van de twee Nederlandse driesterrenchefs die een eigen restaurant hebben. Boerma’s thuishaven is restaurant De […]
Verse Aanvoer: restaurant The Lobby Written by , juni 29th, 2016 Om een fine dining restaurant te beginnen in nogal saai ogend kantoorpand in een kalme woonwijk ver buiten het centrum […]
Verse Aanvoer: restaurant Strangelove Written by , januari 3rd, 2017 Strangelove is een restaurant op het WG terrein (niet te verwarren met het Westergasterrein) dat vernoemd is naar een vermakelijke […]
Verse Aanvoer: restaurant Spirit Written by , november 30th, 2016 Opscheppen, per gram afrekenen, waarbij elk van de zestig gerechten dezelfde prijs per ons heeft. Zo ontbijt, lunch of dineer […]
Verse Aanvoer: restaurant Moon in de Adamtoren Written by Ronald Hoeben, mei 18th, 2016 De aloude Shell toren aan het Y is omgetoverd tot een multifunctioneel uitgaanscentrum met een vierentwintig uurs-vergunning. We spreken inmiddels […]