Appelcarré bakken

Ooit was de appelcarré een bekende verschijning in de banketbakkersetalage, maar de laatste jaren zie je ze vrijwel nergens meer. […]

Verse Aanvoer: Fishbar Saltzer op CS

Het restaurantaanbod op het Centraal Station wordt almaar diverser. Een visrestaurant was er nog niet en dat gaatje in de […]

Siniya, een onweerstaanbaar vegan Kerstgerecht uit Tel Aviv

Jigal Krant, auteur van het prijswinnende kookboek TLV over de keuken en de smaken van Tel Aviv plus een vegan […]

De onbekende John Dory

In de jaren tachtig van de vorige eeuw kon geen sterrenzaak zonder een gerecht met zonnevis op de kaart. De […]

Sjalot Snipperen

Niven Kunz vertelt wat een sjalot bijzonderder maakt dan een ui, hij geeft wat tips over toepassingen van sjalot en […]

Wat kun je doen met Paprikapasta?

Hoe zou de wereld eruitzien zonder paprikapasta in twee smaken? Nadia Zerouali moet er niet aan denken. Ze wipt twee […]

Strandkrabben

Cuisinier René Ameling maakt een bisque van verse strandkrabbetjes