Appelcarré bakken Written by Ronald Hoeben, september 21st, 2016 Ooit was de appelcarré een bekende verschijning in de banketbakkersetalage, maar de laatste jaren zie je ze vrijwel nergens meer. […]
Verse Aanvoer: Fishbar Saltzer op CS Written by , december 13th, 2016 Het restaurantaanbod op het Centraal Station wordt almaar diverser. Een visrestaurant was er nog niet en dat gaatje in de […]
Siniya, een onweerstaanbaar vegan Kerstgerecht uit Tel Aviv Written by Ronald Hoeben, december 16th, 2022 Jigal Krant, auteur van het prijswinnende kookboek TLV over de keuken en de smaken van Tel Aviv plus een vegan […]
De onbekende John Dory Written by Ronald Hoeben, december 10th, 2021 In de jaren tachtig van de vorige eeuw kon geen sterrenzaak zonder een gerecht met zonnevis op de kaart. De […]
Sjalot Snipperen Written by , juli 2nd, 2015 Niven Kunz vertelt wat een sjalot bijzonderder maakt dan een ui, hij geeft wat tips over toepassingen van sjalot en […]
Wat kun je doen met Paprikapasta? Written by Ronald Hoeben, augustus 25th, 2015 Hoe zou de wereld eruitzien zonder paprikapasta in twee smaken? Nadia Zerouali moet er niet aan denken. Ze wipt twee […]
Strandkrabben Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Cuisinier René Ameling maakt een bisque van verse strandkrabbetjes