De paté en croûte van Diny Schouten

Diny Schouten richtte samen met Floris Brester de Pasteibakkerij op, een echte charcuterie in de Amsterdamse Rivierenbuurt waar tal van […]

Cees Holtkamp maakt zijn oer-croquet

In 2020 bestond de Holtkamp croquet een halve eeuw.  Cees gaat terug in de tijd en maakt nog een keer […]

Hertenkalf op de grill

Patron cuisinier René Brienen van restaurant Brienen Aan De Maas is een meester in klassieke keukentechnieken en hij heeft een […]

Campingkoken

Glamping staat voor glamour camping, kamperen voor kampeerders die niet in een tent willen en geen beperking hebben van laadruimte […]

Cees & Stella maken koffiebroodjes

Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt banketbakker (en Foodtube’s huispatissier) Cees Holtkamp een klassieker: koffiebroodjes. Het is een even […]

Mayonaise

Befaamd cuisinier Pascal Jalhay maakt mayonaise, rekent af met een paar vooroordelen en introduceert een nieuwe visie op kloptechniek en […]

De zalmcroquet van Valuas

Eric Swaghoven maakt een croquet met zalm. RECEPT (recept voor ± 15 croquetjes á 50 gram) 100 gram gerookte zalm in […]