Verse Aanvoer: De Scheepskameel

Rotisserie Rijsel is het succesvolste Amsterdamse restaurant van de afgelopen vijf jaar. De ingrediënten voor dat succes zijn: simpel voedsel […]

Verse Aanvoer: De Kruidfabriek

In Ouderkerk aan de Amstel is de horeca zich aan het vernieuwen. Niet alleen langs de bekende ‘strip’ maar ook […]

Verse Aanvoer: Cannibale Royale

Cannibale Royale serveert tot diep in de nacht vleesgerechten en dat raakt blijkbaar een snaar bij de nachtcarnivoren want er […]

Verse Aanvoer: Café Caron

Caron is een bekende naam in de vaderlandse kokswereld, alleen was er tot op heden nooit een restaurant Caron met […]

Verse Aanvoer: BORRL Kitchen

Borrl-baas en mede-oprichter Remi Oerlemans leidt ons rond in Borrlkitchen Amsterdam, een borrelplankenconcept dat met behulp van crowdfunding tegenover Artis […]

Verse Aanvoer: Baut Paradijs

Met vijf openingen in vier jaar is Baut veruit de energiekste pop up van de stad. Deze keer is het […]

Verse aanvoer: Baut & Dreesmann

Ook in het pop up-restaurantwezen heb je al vertrouwde spelers. Kok/restaurateur Michiel van der Eerde opende de vierde editie van […]