Verse Aanvoer: De Scheepskameel Written by Ronald Hoeben, mei 25th, 2016 Rotisserie Rijsel is het succesvolste Amsterdamse restaurant van de afgelopen vijf jaar. De ingrediënten voor dat succes zijn: simpel voedsel […]
Verse Aanvoer: De Kruidfabriek Written by , september 6th, 2016 In Ouderkerk aan de Amstel is de horeca zich aan het vernieuwen. Niet alleen langs de bekende ‘strip’ maar ook […]
Verse Aanvoer: Cannibale Royale Written by Ronald Hoeben, augustus 23rd, 2016 Cannibale Royale serveert tot diep in de nacht vleesgerechten en dat raakt blijkbaar een snaar bij de nachtcarnivoren want er […]
Verse Aanvoer: Café Caron Written by , december 6th, 2016 Caron is een bekende naam in de vaderlandse kokswereld, alleen was er tot op heden nooit een restaurant Caron met […]
Verse Aanvoer: BORRL Kitchen Written by , november 8th, 2016 Borrl-baas en mede-oprichter Remi Oerlemans leidt ons rond in Borrlkitchen Amsterdam, een borrelplankenconcept dat met behulp van crowdfunding tegenover Artis […]
Verse Aanvoer: Baut Paradijs Written by , januari 18th, 2017 Met vijf openingen in vier jaar is Baut veruit de energiekste pop up van de stad. Deze keer is het […]
Verse aanvoer: Baut & Dreesmann Written by Ronald Hoeben, juli 20th, 2016 Ook in het pop up-restaurantwezen heb je al vertrouwde spelers. Kok/restaurateur Michiel van der Eerde opende de vierde editie van […]