Pizza met aardappelpuree maken

Afgelopen zomer is Madina Mamedova op spionagemissie naar Rome geweest. Ze probeerde uit te vissen hoe de twee keer gebakken […]

Mayonaise

Befaamd cuisinier Pascal Jalhay maakt mayonaise, rekent af met een paar vooroordelen en introduceert een nieuwe visie op kloptechniek en […]

De Food Saver en het afwasfornuis

Sous-vide koken: het garen van producten in een gesloten omgeving, op een constant lage temperatuur. Onder de leken ook wel […]

In de keuken bij Le Jardin des Sens

In de video legt Joris Bijdendijk uit hoe de keuken georganiseerd is, wat er zoal dagelijks van de witte brigade […]

Tagliolini tartufo (pasta met truffel)

De uit Puglia afkomstige Salvatore Giuri is chefkok van Enoteca in het The Manor Hotel in Amsterdam. Vast item op […]

Zwarte madeleines van Jean Beddington

Jean Beddington maakte een boek vol party-bites: A little bite of Beddington. Uit dat boek maakte ze voor Foodtube een […]

Verse Aanvoer: The Wateringhole

Met meer dan vijftig microbrouwerijen die craft beer brouwen is Amsterdam een bierstad van betekenis aan het worden. Daar horen […]