Pindakaas maken Written by Ronald Hoeben, februari 8th, 2018 Een recept kun je het nauwelijks noemen: pinda’s in de keukenmachine en blenderen maar. Je kunt de de pindakaas zo […]
Coq Au Vin Written by eheroes, december 16th, 2014 Ben van Geelen, patron cuisinier van restaurant A la Ferme, maakt coq au vin van een Noord Hollandse Blauwe haan. […]
Limburgs zoervleisch (zuurvlees) en frieten van Wil Demandt Written by Ronald Hoeben, december 14th, 2023 Cuisinier Wil Demandt, ex-patron van het legendarische Amsterdamse restaurant Bordewijk en auteur van het boek Altijd Zondag maakt een klassieke […]
Kaasplank samenstellen Written by eheroes, december 17th, 2015 Een kaasplank samenstellen vereist enig inzicht in de materie, zeker als je geen tientallen soorten neer kunt leggen. Wat hoort […]
Kalfssukade met pasta en paddenstoelen Written by Ronald Hoeben, mei 25th, 2017 Edgar Buhrs, chefkok van kalfsvleesbedrijf VanDrie Group, maakt kalfssukade met lintpasta en paddenstoelen. Het vlees wordt gedurende 12 uur sous […]
Weesper moppen bakken Written by Ronald Hoeben, mei 24th, 2017 Samen met zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp Weesper moppen. De Weesper mop is een even ouderwets als lekker koekje […]
Das Wiener Schnitzel revisited Written by eheroes, december 16th, 2014 Schnitzel is één van de vele gerechten die door de Hollandse handelsgeest de nek omgedraaid zijn. De in Nederland verhandelde […]