Brood bakken (deel 6 van 6, slot): narijs en bakken Written by eheroes, maart 17th, 2015 In een complete masterclass laat Edwin Klaasen van Desemenzo zien hoe hij een ‘Woeste Knoest’ bakt, een brood van de […]
Kaas inpakken Written by , juli 30th, 2015 Herkenbaar luxe probleem. Je hebt een kaaspapiertje en een kaas. Maar hoe vouw je die net zo mooi als in […]
Aquarium Written by , januari 21st, 2016 Restaurant Het Veerhuys in Almere ligt aan het water. Dat inspireerde chefkok Roderik Goores tot het vervullen van een langgekoesterde […]
Kaascroquetten van Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, juni 18th, 2021 Na garnaal-, aardappel- en kalfscroquetten maakt Cees Holtkamp kaascroquetten. Hij wordt zoals gewoonlijk bijgestaan door zijn kleindochter Stella Meijles. Het […]
Wina Born Written by Ronald Hoeben, juni 2nd, 2015 Petra Possel maakt een sentimental journey door haar kookboekenkast en komt uit bij Het Volkomen Kookboek van Wina Born. Dat […]
Mevrouw Meijer vertelt.. Written by eheroes, februari 22nd, 2015 Richard Meijer van restaurant Mevrouw Meijer in Rotterdam maakt kipfilet met sla in sous vide bereiding en langoustines uit de […]
Cees Holtkamp over bladerdeeg maken Written by Ronald Hoeben, september 28th, 2016 Bladerdeeg, of mille feuilles, is het verleidelijk krokante omhulsel van veel patisserie. In het besef dat vrijwel niemand daaraan zal […]