Brood bakken (deel 6 van 6, slot): narijs en bakken

In een complete masterclass laat Edwin Klaasen van Desemenzo zien hoe hij een ‘Woeste Knoest’ bakt, een brood van de […]

Kaas inpakken

Herkenbaar luxe probleem. Je hebt een kaaspapiertje en een kaas. Maar hoe vouw je die net zo mooi als in […]

Aquarium

Restaurant Het Veerhuys in Almere ligt aan het water. Dat inspireerde chefkok Roderik Goores tot het vervullen van een langgekoesterde […]

Kaascroquetten van Cees Holtkamp

Na garnaal-, aardappel- en kalfscroquetten maakt Cees Holtkamp kaascroquetten. Hij wordt zoals gewoonlijk bijgestaan door zijn kleindochter Stella Meijles. Het […]

Wina Born

Petra Possel maakt een sentimental journey door haar kookboekenkast en komt uit bij Het Volkomen Kookboek van Wina Born. Dat […]

Mevrouw Meijer vertelt..

Richard Meijer van restaurant Mevrouw Meijer in Rotterdam maakt kipfilet met sla in sous vide bereiding en langoustines uit de […]

Cees Holtkamp over bladerdeeg maken

Bladerdeeg, of mille feuilles, is het verleidelijk krokante omhulsel van veel patisserie. In het besef dat vrijwel niemand daaraan zal […]