Saumon à l’oseille (zalm met zuring) Written by Ronald Hoeben, maart 4th, 2022 Keukenmeester René Ameling leert ons een driesterrengerecht maken: zalm met zuring, alias Saumon à l’oseille van misschien wel het beroemdste […]
Nieuw restaurant: Breda in Amsterdam Written by , januari 12th, 2016 Het Brabantse trio dat zojuist restaurant Breda aan het Singel in Amsterdam opende, heeft in korte tijd een spoor van […]
Eendenlever à la Bord’eau** Written by , mei 12th, 2016 Richard van Oostenbrugge, executive chef van restaurant Bord’eau** in Amsterdam, presenteert een light versie van foie gras in een ongebruikelijke […]
Terug naar de botercake Written by Ronald Hoeben, april 21st, 2023 Samen met zijn kleindochter Stella keert Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp terug naar de Hollandse botercake. Het duo maakte ‘m al […]
Parmezaanse kaas splijten Written by , mei 4th, 2016 Een Parmezaanse kaas weegt zo’n 38 kilo en wordt niet per plakje verkocht. Betty Koster van Fromagerie l’amuse laat zien […]
Cees Holtkamp maakt vanillevla/saus Written by Ronald Hoeben, augustus 16th, 2024 Banketbakker Cees Holtkamp herijkt de vanillevla waar hij ooit fan van was. Geen vanilline maar echte vanillestokjes staan aan de […]
Terrine-college Deel 3 Written by eheroes, maart 24th, 2015 In een compleet terrine-college demonstreert cuisinier René Ameling de bereiding van een fazant-terrine. In deel 3 wordt de vulling (of […]