Geraniumsnoep maken

Wie bij restaurant Beulings in de Beulingstraat in Amsterdam gegeten heeft, krijgt naast de rekening wat zelfgemaakt snoepgoed. Pepermunt of […]

Win een Wine and Dine Experience

Harold Hamersma vertelt over zijn herinnering bij Spaghetti Vongole . Heb jij ook zo’n verhaal? Lever hier je recept in en maak […]

Spaans lam in de oven

In de streek waar de Spaanse Rueda wijn gemaakt wordt, mag men graag een speenvarken of een zuiglam in de […]

Blauwvintonijn

Op de lijst van bedreigde en dus ‘verboden’ vissen prijkt de blauwvintonijn steevast aan de top. Toch is het vlees […]

Dim Sum college van Titi Waber: Sieuw mai

Titi Waber maakt sieuw mai, gestoomde dim sum met een vulling van kippendij en garnalen. Daarbij maakt ze een simpele […]

Wil Demandt maakt een geitenbout

Wil Demandt was patron cuisinier van  het befaamde restaurant Bordewijk in Amsterdam dat in 2018 haar deuren sloot. Gelukkig kookt […]

Smeus, het betere prakken

De geschilde aardappelen op z’n geheel garen in gezouten water (7 gram zout op een liter). De aardappelen stampen of […]