Tarbot van de barbecue met wulken Written by Ronald Hoeben, augustus 20th, 2021 Guillaume de Beer, co patron van The Breda Group, legt in de keuken van zijn restaurant Klein Breda (in Amsterdam) […]
Paddenstoelen plukken met Jean Michel Hengge (1952-2021) Written by Ronald Hoeben, november 26th, 2021 Op 4 november 2021 overleed Jean Michel Hengge, voormalig patron cuisinier van restaurant Muller* in Groningen. Hengge was een kok […]
Kimchi maken, de Koreaanse gefermenteerde groenten Written by Ronald Hoeben, maart 24th, 2016 In de keuken van Koreaans restaurant Yokiyo in Amsterdam maakt Tim Doornewaard kimchi. Deze pittige gefermenteerde groenten zijn in Korea […]
Kroepoek maken Written by Ronald Hoeben, april 9th, 2015 In Pascal Jalhay’s versie van Saté Ajam speelt kroepoek een rol. Het is een wonderlijk product dat je betrekkelijk eenvoudig […]
Kookboekrecensie: Culture Cuisine Cooking Written by eheroes, november 26th, 2015 Petra Possel verdiept zich in het lijvig en fraai uitgevoerd kookboek Culture Cuisine Cooking van de hand van Siu Ling […]
Cannelés maken Written by Ronald Hoeben, juli 13th, 2016 Een cannelé is een klein, elegant Frans gebakje dat zijn oorsprong heeft in Bordeaux. Hannah Hoeben, Foodtube’s eigen bakplaatje, maakt […]
De Librije in een nieuwe behuizing Written by eheroes, maart 24th, 2015 Jonnie en Thérèse vertellen over de gewenste sfeer en uitstraling in de nieuwe behuizing van hun driesterrenrestaurant. Plus een videoregistratie […]