Tarbot van de barbecue met wulken

Guillaume de Beer, co patron van The Breda Group, legt in de keuken van zijn restaurant Klein Breda (in Amsterdam) […]

Paddenstoelen plukken met Jean Michel Hengge (1952-2021)

Op 4 november 2021 overleed Jean Michel Hengge, voormalig patron cuisinier van restaurant Muller* in Groningen. Hengge was een kok […]

Kimchi maken, de Koreaanse gefermenteerde groenten

In de keuken van Koreaans restaurant Yokiyo in Amsterdam maakt Tim Doornewaard kimchi. Deze pittige gefermenteerde groenten zijn in Korea […]

Kroepoek maken

In Pascal Jalhay’s  versie van Saté Ajam speelt kroepoek een rol. Het is een wonderlijk product dat je betrekkelijk eenvoudig […]

Kookboekrecensie: Culture Cuisine Cooking

Petra Possel verdiept zich in het lijvig en fraai uitgevoerd kookboek Culture Cuisine Cooking van de hand van Siu Ling […]

Cannelés maken

Een cannelé is een klein, elegant Frans gebakje dat zijn oorsprong heeft in Bordeaux. Hannah Hoeben, Foodtube’s eigen bakplaatje, maakt […]

De Librije in een nieuwe behuizing

Jonnie en Thérèse vertellen over de gewenste sfeer en uitstraling in de nieuwe behuizing van hun driesterrenrestaurant. Plus een videoregistratie […]