Test: de Instant Marinater van Vacuvin

De Instant Marinater van Vacuvin marineert naar eigen zeggen ‘in minutes’. Handig, maar werkt het echt? Meneer Wateetons zoekt het […]

Test: de Combekk Dutch Oven met thermometer

Foodtube kookt eerste klas in een gietijzeren pan van omgesmolten treinrails en met een ingebouwde thermometer. Bestel hier de COMBEKK […]

Test: de Blackbeard pan

Met de Blackbeard pan, een roestvrijstalen koekenpan met een anti aanbak laag, willen de makers de pannenwereld opschudden en zo […]

Terug naar de bron van sauvignon blanc

Voor Foodtube maakten we met wijnjournalist Esmee Langereis  een korte trip door de Loire-vallei, waar ze sauvignon blanc proefde op […]

Terug naar de botercake

Samen met zijn kleindochter Stella keert Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp terug naar de Hollandse botercake. Het duo maakte ‘m al […]

Terrine-college Deel 5

In een compleet terrine-college demonstreert cuisinier René Ameling de bereiding van een fazant-terrine. In deel 5 is de terrine klaar […]

Terrine-college Deel 4

In een compleet terrine-college demonstreert cuisinier René Ameling de bereiding van een fazant-terrine. In deel 4 gaat de terrine de […]