Test: de Instant Marinater van Vacuvin Written by Ronald Hoeben, februari 25th, 2016 De Instant Marinater van Vacuvin marineert naar eigen zeggen ‘in minutes’. Handig, maar werkt het echt? Meneer Wateetons zoekt het […]
Test: de Combekk Dutch Oven met thermometer Written by Ronald Hoeben, februari 25th, 2016 Foodtube kookt eerste klas in een gietijzeren pan van omgesmolten treinrails en met een ingebouwde thermometer. Bestel hier de COMBEKK […]
Test: de Blackbeard pan Written by Ronald Hoeben, juli 20th, 2018 Met de Blackbeard pan, een roestvrijstalen koekenpan met een anti aanbak laag, willen de makers de pannenwereld opschudden en zo […]
Terug naar de bron van sauvignon blanc Written by Ronald Hoeben, december 21st, 2017 Voor Foodtube maakten we met wijnjournalist Esmee Langereis een korte trip door de Loire-vallei, waar ze sauvignon blanc proefde op […]
Terug naar de botercake Written by Ronald Hoeben, april 21st, 2023 Samen met zijn kleindochter Stella keert Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp terug naar de Hollandse botercake. Het duo maakte ‘m al […]
Terrine-college Deel 5 Written by eheroes, maart 24th, 2015 In een compleet terrine-college demonstreert cuisinier René Ameling de bereiding van een fazant-terrine. In deel 5 is de terrine klaar […]
Terrine-college Deel 4 Written by eheroes, maart 24th, 2015 In een compleet terrine-college demonstreert cuisinier René Ameling de bereiding van een fazant-terrine. In deel 4 gaat de terrine de […]