Terrine-college Deel 3

In een compleet terrine-college demonstreert cuisinier René Ameling de bereiding van een fazant-terrine. In deel 3 wordt de vulling (of […]

Terrine-college Deel 2

In een compleet terrine-college demonstreert cuisinier René Ameling de bereiding van een fazant-terrine. In deel 2 laat hij zien wat […]

Terrine-college Deel 1

In een compleet terrine-college demonstreert cuisinier René Ameling de bereiding van een fazant-terrine. Deel 1: de terrine-theorie

Terrine van octopus

Bereiding Doe de octopus in een pan en zet deze, zónder toevoeging van water of zout, op middelhoog vuur met […]

Terrine van confit de porc + eendenlever

Iwan Driessen, patron cuisinier van Rotisserie Rijsel in Amsterdam, maakt een fraaie terrine van eendenlever in een omhulsel van geconfijt […]

Tempeh maken

Tempeh is een uit sojabonen bestaande koek die door schimmel bij elkaar gehouden wordt. Tempeh komt uit Indonesië, maar met […]

Tefal Actifry vs. Philips Airfryer

Voor wie een friteuse niet dagelijks gebruikt -en wie doet dat nou?- is het een naar apparaat. Er staat vloeibaar […]