Terrine-college Deel 3 Written by eheroes, maart 24th, 2015 In een compleet terrine-college demonstreert cuisinier René Ameling de bereiding van een fazant-terrine. In deel 3 wordt de vulling (of […]
Terrine-college Deel 2 Written by eheroes, maart 24th, 2015 In een compleet terrine-college demonstreert cuisinier René Ameling de bereiding van een fazant-terrine. In deel 2 laat hij zien wat […]
Terrine-college Deel 1 Written by eheroes, maart 24th, 2015 In een compleet terrine-college demonstreert cuisinier René Ameling de bereiding van een fazant-terrine. Deel 1: de terrine-theorie
Terrine van octopus Written by eheroes, december 2nd, 2014 Bereiding Doe de octopus in een pan en zet deze, zónder toevoeging van water of zout, op middelhoog vuur met […]
Terrine van confit de porc + eendenlever Written by Ronald Hoeben, november 4th, 2022 Iwan Driessen, patron cuisinier van Rotisserie Rijsel in Amsterdam, maakt een fraaie terrine van eendenlever in een omhulsel van geconfijt […]
Tempeh maken Written by Ronald Hoeben, januari 10th, 2017 Tempeh is een uit sojabonen bestaande koek die door schimmel bij elkaar gehouden wordt. Tempeh komt uit Indonesië, maar met […]
Tefal Actifry vs. Philips Airfryer Written by eheroes, maart 24th, 2015 Voor wie een friteuse niet dagelijks gebruikt -en wie doet dat nou?- is het een naar apparaat. Er staat vloeibaar […]