Zo worden AGA fornuizen gemaakt Written by Ronald Hoeben, december 3rd, 2015 Gietijzeren AGA fornuizen zijn een begrip onder kookliefhebbers. Het principe van een enkele warmtebron die meerdere ovens en kookplaten verwarmt […]
Zo pel je een granaatappel Written by eheroes, mei 18th, 2016 Rode en gele granaatappels zijn er het hele jaar door. Rode granaatappels bevatte friszure bessen, in gele granaatappels zitten zoete […]
Zo kun je de leeftijd aan de oester afzien Written by , september 17th, 2015 De wieg van de oester is vreemd genoeg vaak een stuk mosselschelp, dat speciaal om die reden wordt uitgestrooid. Vandaar begint […]
Zo eet je een gourmet-burger Written by Ronald Hoeben, maart 1st, 2019 In korte tijd is een hamburger veranderd van een handzaam broodje in een omvangrijk gestapelde constructie van vele ingrediënten. Hoe […]
Zes koekenpannen Written by eheroes, december 2nd, 2014 Een goede koekenpan verdeelt de hitte goed en bakt niet aan. De hitteverdeling heeft met de materiaalsoort en de dikte […]
Zelf zuurkool maken Written by Ronald Hoeben, december 17th, 2021 Zuurkool koop je meestal uit een pakje, maar je kunt het zelf ook maken. Niemand minder dan Wil Demandt, patron […]
Zelf zalm roken Written by Ronald Hoeben, april 23rd, 2015 Rooksmaak is lang niet altijd van echte rook afkomstig, veel fabrieks-rookworsten bijvoorbeeld krijgen het aroma er gewoon opgespoten. ‘Echt’roken kan […]