Worteltjes, koffie & linzen

Evert van Dilst, patron cuisinier van d’Ouwe Smisse in Zonnemeire, maakt een tussengerecht met worteltjes die hij op koffiebonen gaart, […]

Joris Bijdendijk maakt vegan crême patissière met Nedervanille

Op het food deck van de Floriade ontvangt Sharon de Miranda Joris Bijdendijk (RIJKS® en Wils). Hij maakt een dessert […]

Spoedcursus pannenkoeken bakken

In een minuut of twee leert Maroeska Metz (kunstenaar, ontwerper, kookboek-auteur en tweede prijs winnaar van Heel Holland Bakt 2019) […]

Grand Bloggers Diner

Meesterkok Luc Kusters van Bolenius Restaurant* transformeert het klassieke Captains Dinner tot een elegant gerecht met gebruikmaking van de tafelzuren […]

Eggs benedict

Lex (what’s in a name?) Kok van George WPA in Amsterdam maakt een doeltreffende katerbestrijder: Eggs Benedict. RECEPT 4 grote […]

De Perfecte Hamburger

De meeste rauwe hamburgers worden kant en klaar verkocht, maar wie de moeite neemt om er met zijn slager over […]

Lange vingers

Vaak is het maken van een taart de aanleiding om lange vingers te kopen, als koekje bij de thee kom […]