Worteltjes, koffie & linzen Written by Ronald Hoeben, oktober 26th, 2018 Evert van Dilst, patron cuisinier van d’Ouwe Smisse in Zonnemeire, maakt een tussengerecht met worteltjes die hij op koffiebonen gaart, […]
Joris Bijdendijk maakt vegan crême patissière met Nedervanille Written by Ronald Hoeben, augustus 12th, 2022 Op het food deck van de Floriade ontvangt Sharon de Miranda Joris Bijdendijk (RIJKS® en Wils). Hij maakt een dessert […]
Spoedcursus pannenkoeken bakken Written by Ronald Hoeben, juli 19th, 2019 In een minuut of twee leert Maroeska Metz (kunstenaar, ontwerper, kookboek-auteur en tweede prijs winnaar van Heel Holland Bakt 2019) […]
Grand Bloggers Diner Written by , juli 13th, 2017 Meesterkok Luc Kusters van Bolenius Restaurant* transformeert het klassieke Captains Dinner tot een elegant gerecht met gebruikmaking van de tafelzuren […]
Eggs benedict Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Lex (what’s in a name?) Kok van George WPA in Amsterdam maakt een doeltreffende katerbestrijder: Eggs Benedict. RECEPT 4 grote […]
De Perfecte Hamburger Written by Ronald Hoeben, juni 11th, 2015 De meeste rauwe hamburgers worden kant en klaar verkocht, maar wie de moeite neemt om er met zijn slager over […]
Lange vingers Written by eheroes, december 9th, 2014 Vaak is het maken van een taart de aanleiding om lange vingers te kopen, als koekje bij de thee kom […]