Spinazie uit de oven

Mari Maris, auteur van de Groentebijbel en andere boeken waarin groenten de hoofdrol vervullen, maakt spinazie uit de oven. Het […]

Spiegelei bakken op drie verschillende manieren

Een van de simpelste keukentaken is het bakken van een ei. En als je een ei bakt en de dooier […]

Spicy feta brûlée

Uit zijn kookboek TLV, dat de keuken van Tel Aviv beschrijft, maakt Jigal Krant een spannende variatie op crème brûlée […]

Spicy Beef recept van Happyhappyjoyjoy

In de keuken van Happyhappyjoyjoy East maakt Htay Win spicy beef: hete biefstuk. Het vlees wordt kort gemarineerd, bestoven met […]

Sperziebonen Tel Aviv-stijl

Rik de Jonge, chef-kok van bistro Madeleine in Utrecht, vond in Tel Aviv inspiratie voor een even simpel als onweerstaanbaar […]

Spek. Een slagerscollege door Gertjan Kiers

Zowel van het varken als van het rund is het duurste deel, de haas, vrijwel vetloos. Niet zo verwonderlijk dus […]

Spek. Een slagerscollege door Gertjan Kiers

Zowel van het varken als van het rund is het duurste deel, de haas, vrijwel vetloos. Niet zo verwonderlijk dus […]