Sole Colbert, een klassieke zeetongbereiding Written by Ronald Hoeben, december 18th, 2020 Frans Bon, chef-kok van kruidenbedrijf Apollo/Solina, maakt een klassiek gerecht: sole Colbert. Daarvoor wordt de zeetong op de middengraat ingesneden […]
Soezen maken voor een soezentaart Written by Ronald Hoeben, september 3rd, 2021 Voor twee beroemde Franse taarten heb je krokante soesjes nodig: voor croque en bouche en voor Saint Honoré. Cees Holtkamp […]
Soezen maken Written by eheroes, maart 9th, 2015 De soes -het jonge neefje van de moorkop- is een ouderwets feestartikel. Cees Holtkamp maakt ze samen met zijn -toen […]
Soesjes met Ganzenlevermousse Written by Ronald Hoeben, mei 11th, 2016 Tweesterrenchef Constant Fonk is een van de legendarische grondleggers van de Hollandse haute cuisine. In zijn restaurant De Oude Rosmolen […]
Soepstengels alias kaasstengels van Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, februari 15th, 2019 Cees Holtkamp maakt, samen met zijn kleindochter Stella, soepstengels. Geen stengels om in de soep te soppen, maar om ernaast […]
Sodabread Written by Ronald Hoeben, augustus 20th, 2015 Bereiding Indicatie bereidingstijd: 7 min. • rusten: 1 uur • bakken: 1 uur en 30 min. Giet de havermout in een grote […]
Snijtechniek: de diamant Written by eheroes, maart 9th, 2015 In de professionele keuken wordt vaak met vormen en stekers gewerkt, maar indrukwekkender zijn de technieken waarbij met behulp van […]