Sole Colbert, een klassieke zeetongbereiding

Frans Bon, chef-kok van kruidenbedrijf Apollo/Solina, maakt een klassiek gerecht: sole Colbert. Daarvoor wordt de zeetong op de middengraat ingesneden […]

Soezen maken voor een soezentaart

Voor twee beroemde Franse taarten heb je krokante soesjes nodig: voor croque en bouche en voor Saint Honoré. Cees Holtkamp […]

Soezen maken

De soes -het jonge neefje van de moorkop- is een ouderwets feestartikel. Cees Holtkamp maakt ze samen met zijn -toen […]

Soesjes met Ganzenlevermousse

Tweesterrenchef Constant Fonk is een van de legendarische grondleggers van de Hollandse haute cuisine. In zijn restaurant De Oude Rosmolen […]

Soepstengels alias kaasstengels van Cees Holtkamp

Cees Holtkamp maakt, samen met zijn kleindochter Stella, soepstengels. Geen stengels om in de soep te soppen, maar om ernaast […]

Sodabread

Bereiding Indicatie bereidingstijd: 7 min. •  rusten: 1 uur • bakken: 1 uur en 30 min. Giet de havermout in een grote […]

Snijtechniek: de diamant

In de professionele keuken wordt vaak met vormen en stekers gewerkt, maar indrukwekkender zijn de technieken waarbij met behulp van […]