Simpele pompoensoep met kokos en gember Written by Ronald Hoeben, november 22nd, 2019 Oosterse soep van een pompoen van ruim een kilo, een blikje kokosmelk, een liter bouillon, citroengras, gember en een lepeltje […]
Simpele pasta met citroenroom Written by Ronald Hoeben, juni 21st, 2019 Onno Kleyn, productief auteur van kookboeken, maakt een van de allersimpelste pasta’s uit zijn handboek ‘Italië’: pasta met room, citroenrasp […]
Siciliaanse pistachekoekjes Written by Ronald Hoeben, juni 1st, 2018 Madina Mamedova, al vijftien jaar een van de steunpilaren van de keuken van restaurant Toscanini in Amsterdam, maakt de pistachekoekjes […]
Siciliaanse amandelkoekjes Written by Ronald Hoeben, mei 11th, 2018 Madina Mamedova, al bijna twintig jaar een gewaardeerde kracht in de keuken van het Amsterdamse restaurant Toscanini, volgde een cursus […]
Shortribs Sous Vide Written by eheroes, oktober 6th, 2016 Het röneren of sous vide garen is niet meer beperkt tot de professionele keuken. De apparatuur wordt steeds goedkoper en […]
Shortribs Written by Ronald Hoeben, maart 24th, 2015 Naast spareribs van te varken zijn er ook shortribs, maar dan van de koe. Die zijn uiteraard breder en dikker […]
Shortribs Written by Ronald Hoeben, maart 26th, 2015 Naast spareribs van het varken zijn er ook shortribs, maar dan van de koe. Die zijn uiteraard breder en dikker […]