Simpele pompoensoep met kokos en gember

Oosterse soep van een pompoen van ruim een kilo, een blikje kokosmelk, een liter bouillon, citroengras, gember en een lepeltje […]

Simpele pasta met citroenroom

Onno Kleyn, productief auteur van kookboeken, maakt een van de allersimpelste pasta’s uit zijn handboek ‘Italië’: pasta met room, citroenrasp […]

Siciliaanse pistachekoekjes

Madina Mamedova, al vijftien jaar een van de steunpilaren van de keuken van restaurant Toscanini in Amsterdam, maakt de pistachekoekjes […]

Siciliaanse amandelkoekjes

Madina Mamedova, al bijna twintig jaar een gewaardeerde kracht in de keuken van het Amsterdamse restaurant Toscanini, volgde een cursus […]

Shortribs Sous Vide

Het röneren of sous vide garen is niet meer beperkt tot de professionele keuken. De apparatuur wordt steeds goedkoper en […]

Shortribs

Naast spareribs van te varken zijn er ook shortribs, maar dan van de koe. Die zijn uiteraard breder en dikker […]

Shortribs

Naast spareribs van het varken zijn er ook shortribs, maar dan van de koe. Die zijn uiteraard breder en dikker […]