Aardappelsalade Written by Ronald Hoeben, januari 23rd, 2017 Bart van Berkel (Masterchefwinnaar 2014) maakt een aardappelsalade-met-een-bite. Met uitgebakken spekjes voor de bite en azijn van Tromp & Rueb […]
Hoe eet je een tompoes of tompouce? Written by Ronald Hoeben, oktober 19th, 2016 Hoe je het woord tompoes spelt kun je over redetwisten. Strikt genomen is Tom Poes en stripfiguur en is een […]
Gestoomde zeetong (Sole meunière 2.0) Written by Ronald Hoeben, september 21st, 2016 In de keuken van restaurant De Kruidfabriek maakt chefkok Tim Buis een nieuwe versie van de gebakken zeetong die patron […]
Verse Aanvoer: Nieuw Terrein Written by Ronald Hoeben, juni 29th, 2017 Foodtube grasduint graag in de verse aanvoer binnen de Amsterdamse horeca en toont de opmerkelijkste openingen in de stad. Zoals […]
Kip (deel 2 van 2, slot): braden Written by eheroes, december 15th, 2014 In dit tweede deel gaart Kranenborg de kip in een open pan zonder vetstof, een meesterproef…
Kniepertjes van Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, januari 24th, 2020 Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella maken met behulp van een wafelijzer kniepertjes in verschillende vormen, waaronder een hoorntje waar […]
Haas van de melkkoe Written by , juni 8th, 2016 Tweesterrenchef Richard van Oostenbrugge maakt in de keuken van restaurant Bord’eau in Amsterdam een gerecht met haas van de melkkoe. […]