Aardappelsalade

Bart van Berkel (Masterchefwinnaar 2014) maakt een aardappelsalade-met-een-bite. Met uitgebakken spekjes voor de bite en azijn van Tromp & Rueb […]

Hoe eet je een tompoes of tompouce?

Hoe je het woord tompoes spelt kun je over redetwisten. Strikt genomen is Tom Poes en stripfiguur en is een […]

Gestoomde zeetong (Sole meunière 2.0)

In de keuken van restaurant De Kruidfabriek maakt chefkok Tim Buis een nieuwe versie van de gebakken zeetong die patron […]

Verse Aanvoer: Nieuw Terrein

Nieuw Terrein

Foodtube grasduint graag in de verse aanvoer binnen de Amsterdamse horeca en toont de opmerkelijkste openingen in de stad. Zoals […]

Kip (deel 2 van 2, slot): braden

In dit tweede deel gaart Kranenborg de kip in een open pan zonder vetstof, een meesterproef…

Kniepertjes van Cees Holtkamp

Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella maken met behulp van een wafelijzer kniepertjes in verschillende vormen, waaronder een hoorntje waar […]

Haas van de melkkoe

Tweesterrenchef Richard van Oostenbrugge maakt in de keuken van restaurant Bord’eau in Amsterdam een gerecht met haas van de melkkoe. […]