Messen in de keuken (deel 2 van 2, slot) Written by Ronald Hoeben, juni 30th, 2016 Jaap de Jong van Slijperij Firma Moes in Amsterdam gaat in dit tweede deel van zijn college over de messen […]
Sneakpreview Ron Gastrobar Oriental Written by , mei 28th, 2015 Ron Blaauw is een veelzijdige ondernemer. Hij smeedde zijn tweesterrenrestaurant om tot een laagdrempeliger Gastrobar en behield een ster. Hij […]
Ayam geprek, Indo Rock-versie van KFC Written by Ronald Hoeben, maart 6th, 2020 Gefrituurde kip is wereldwijd misschien wel het populairste street food gerecht, geen wondder dat Colonel Sanders er internationaal goede zaken […]
Kadayif Deeg Written by , augustus 11th, 2015 Voor u waren het misschien altijd mysterieuze slierten in een diepvriespakje in de Turkse super maar na het zien van […]
Simpele pasta met citroenroom Written by Ronald Hoeben, juni 21st, 2019 Onno Kleyn, productief auteur van kookboeken, maakt een van de allersimpelste pasta’s uit zijn handboek ‘Italië’: pasta met room, citroenrasp […]
Saté Kambing (Geit) Written by Ronald Hoeben, april 9th, 2015 Arjuna Besemboen, chefkok van restaurant Mooi Zeist (in Zeist dus) maakt saté van geitenvlees, te Indonesië bekend als sateh kambing. […]
Knolselder, peer en Remekerkaas Written by Ronald Hoeben, december 16th, 2022 George Kataras, chef de cuisine van restaurant Vanderveen, maakt een ingenieus gerecht van in korst geaarde knolselderij, gebrande peer en […]