Shortribs Written by Ronald Hoeben, maart 26th, 2015 Naast spareribs van het varken zijn er ook shortribs, maar dan van de koe. Die zijn uiteraard breder en dikker […]
Dronken gepocheerde eieren Written by eheroes, maart 23rd, 2015 In de keuken van restaurant Le Garage in Amsterdam maakt chefkok Ruben Dekker oeufs en meurette, in rode wijn gepocheerde […]
Verschillende delen van de gans Written by Ronald Hoeben, juli 13th, 2016 De wilde gans is een vliegende lading scharrelvlees. Wat je met de verschillende delen van de gans kunt doen in […]
BBQ dorade met boemboe Written by Ronald Hoeben, april 19th, 2019 Jimmy Lohamza, patron cuisinier van Indonesisch restaurant Bali James in Breda, maakt ikan bakar jimbaran, een op Balinese manier gegrilde […]
Noten met chocolade en suiker van Holtkamp Written by Ronald Hoeben, november 11th, 2022 Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella rollen verschillende noten door verschillende soorten chocola. Om zo te snacken of als versiering […]
Vruchtenroomtaart maken (deel 1) Written by Ronald Hoeben, maart 30th, 2016 Ter gelegenheid van Foodtube’s eerste verjaardag van de nieuwe site maakt onze eigen Cees Holtkamp samen me zijn kleindochter Stella […]
Het Lupinevarken Written by eheroes, maart 17th, 2015 Lupine is een eiwitrijke plant en het is dan ook niet zo verwonderlijk dat er al met succes ‘namaakvlees’ van […]