Restaurant C

Op dezelfde plek waar hij in 2012 zijn popup restaurant Baut startte, opent chefkok Michiel van der Eerde nu een […]

Restaurant Bordewijk 1985-2018

33 jaar geleden startte Wil Demandt zijn restaurant Bordewijk in de Jordaan in Amsterdam. Met zijn robuuste kookstijl wist de […]

Restaurant Bijvangst

Bijvangst is de ongewenste vis die de visser in zijn net krijgt. Die werd voorheen overboord gekieperd, maar tegenwoordig moet […]

Restaurant Barracuda: veel vis & een robot

Op het gebied van horeca is in Amsterdam Noord veel mogelijk, vooral op het gebied van grote restaurants die in […]

Restaurant 212

In maart 2018 openden Richard van Oostenbrugge, Thomas Groot en Daphne Oudshoorn restaurant 212, een high end counter-restaurant aan de […]

Reserve Tabel

Deel nu jouw favoriete recept en laat je verwennen door de culinaire talenten van Nederland.

René Ameling maakt Stroganoffsaus

Net als groenepepersaus was Stroganoffsaus een grote hit in de jaren zeventig. Dat gold voor zowel eetcafé’s als sterrenaken. Keukenmeester […]