Yvette van Boven

Yvette van Boven heeft veel in huis. En dat is niet louter een goed geoutilleerde keuken. Behalve kok, foodstylist, kookboekenmaker […]

Yoghurtdressing maken

Gebruikmakend van de azijn van Tromp en Rueb maakt Bart van Berkel -Winnaar Masterchef 2014- maakt een dressing met Griekse […]

Yoghurt maken

Zelf yoghurt maken is een fluitje van een cent, zoals Meneer Wateetons in dit uitgebreide yoghurt-college laat zien. Meneer is […]

Yes! De smashburger!

Je zou het een oer-hamburger kunnen noemen: een burger waarvan het vlees platgedrukt wordt op de vlakke grillplaat. Maarten Pinxteren […]

XXL Wagyuburger

In de tweesterrenkeuken van het Waldorf Astoria Hotel in Amsterdam maakt souschef Tomas Bron een van de huisspecialiteiten: een Wagyuburger. […]

xx

Worteltjes, koffie & linzen

Evert van Dilst, patron cuisinier van d’Ouwe Smisse in Zonnemeire, maakt een tussengerecht met worteltjes die hij op koffiebonen gaart, […]