Poffertjes van de kraam Written by eheroes, december 8th, 2014 De poffertjespan van Dirk van Meetelen weegt een paar honderd kilo, niettemin wordt het gevaarte van kermis naar kermis gezeuld […]
Podcast: Manfred Meeuwig praat met koks Written by Ronald Hoeben, juni 24th, 2022 Manfred Meeuwig bestierde jarenlang samen met Sayone Daan een olie, azijn en mosterdhandel in de Amsterdamse Haarlemmerstraat. Maar voor hij […]
Plum Pudding Written by eheroes, maart 24th, 2015 Bereiding Verwarm de oven voor op 180 graden. Zet een grote braadslede voor driekwart gevuld met water op het rooster, […]
Platte oester met soja vinaigrette Written by , september 17th, 2015 Als je je restaurant Oester & Soja noemt, laad je bijna de verplichting op je om wat meer met je […]
Plaatbrood van Merijn en Nadia Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Merijn Tol en Nadia Zerouali maken samen met Joël Broekaart een luxe plaatbrood. Daarbij maken ze ter gelegenheid van 5 […]
Pizza spinazie, paddenstoelen en mozzarella Written by , januari 7th, 2016 Restaurant Toscanini in Amsterdam is geen pizzeria, maar toch worden er elke dag pizza’s gemaakt. Gewoon, omdat ze zo lekker […]