Poffertjes van de kraam

De poffertjespan van Dirk van Meetelen weegt een paar honderd kilo, niettemin wordt het gevaarte van kermis naar kermis gezeuld […]

Podcast: Manfred Meeuwig praat met koks

Manfred Meeuwig bestierde jarenlang samen met Sayone Daan een olie, azijn en mosterdhandel in de Amsterdamse Haarlemmerstraat. Maar voor hij […]

Plum Pudding

Bereiding Verwarm de oven voor op 180 graden. Zet een grote braadslede voor driekwart gevuld met water op het rooster, […]

Platte oester met soja vinaigrette

Als je je restaurant Oester & Soja noemt, laad je bijna de verplichting op je om wat meer met je […]

Plaatbrood van Merijn en Nadia

Merijn Tol en Nadia Zerouali maken samen met Joël Broekaart een luxe plaatbrood. Daarbij maken ze ter gelegenheid van 5 […]

Pizzadeeg maken

Pizza spinazie, paddenstoelen en mozzarella

Restaurant Toscanini in Amsterdam is geen pizzeria, maar toch worden er elke dag pizza’s gemaakt. Gewoon, omdat ze zo lekker […]