Verse Aanvoer: restaurant Strangelove Written by , januari 3rd, 2017 Strangelove is een restaurant op het WG terrein (niet te verwarren met het Westergasterrein) dat vernoemd is naar een vermakelijke […]
Risotto met venkelworst & appel Written by Ronald Hoeben, maart 16th, 2018 Wallz Bossman van Wallzkitchen (en voorheen van Toscanini) maakt een risotto met Red Delicious appel van Marlene uit Südtirol en venkelworst […]
Boter, glijmiddel voor de smaak Written by eheroes, maart 9th, 2015 ‘Du beurre, donnez-moi du beurre’ was de lijfspreuk van Fernand Point, leermeester van keukenpausen als Paul Bocuse, Alain Chapel en […]
De vissoep van Merkelbach Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Geert maakt de soep hier met langoustinekoppen en gehakte kreeft (scharen en staart) en verschillende vissoorten (wijting, poon, zeeduivel) […]
Witte en rode risotto Written by Ronald Hoeben, oktober 26th, 2018 Risotto wordt door heel Nederland omarmd. Geen wonder: het is lekker, voedzaam en nog betaalbaar ook. In de keuken van […]
Paling, snoekbaars & watermunt Written by Ronald Hoeben, september 14th, 2018 De immer montere tweesterrenchef Marin Kruithof maakt in de keuken van zijn restaurant De Lindenhof (Giethoorn) een gerecht met gerookte […]
Welk gevogelte vind je bij de poelier? Written by , december 19th, 2016 Welk vederwild vind je bij de poelier? Wildeexpert Theus de Kok, al decennia te vinden in de keuken van restaurant […]