Verse Aanvoer: restaurant Strangelove

Strangelove is een restaurant op het WG terrein (niet te verwarren met het Westergasterrein) dat vernoemd is naar een vermakelijke […]

Risotto met venkelworst & appel

Wallz Bossman van Wallzkitchen (en voorheen van Toscanini) maakt een risotto met Red Delicious appel van Marlene uit Südtirol en venkelworst […]

Boter, glijmiddel voor de smaak

‘Du beurre, donnez-moi du beurre’ was de lijfspreuk van Fernand Point, leermeester van keukenpausen als Paul Bocuse, Alain Chapel en […]

De vissoep van Merkelbach

Bereiding Geert maakt de soep hier met langoustinekoppen en gehakte kreeft (scharen en staart) en verschillende vissoorten (wijting, poon, zeeduivel) […]

Witte en rode risotto

Risotto wordt door heel Nederland omarmd. Geen wonder: het is lekker, voedzaam en nog betaalbaar ook. In de keuken van […]

Paling, snoekbaars & watermunt

De immer montere tweesterrenchef Marin Kruithof maakt in de keuken van zijn restaurant De Lindenhof  (Giethoorn) een gerecht met gerookte […]

Welk gevogelte vind je bij de poelier?

Welk vederwild vind je bij de poelier? Wildeexpert Theus de Kok, al decennia te vinden in de keuken van restaurant […]