Pasta met Toscaanse Worst Written by eheroes, maart 23rd, 2015 In de keuken van de Spaghetteria te Amsterdam, maakt chef Stefano Cavallari zijn pasta met Toscaanse worst.
Pasta burro e salvia Written by Ronald Hoeben, november 18th, 2021 Pasta burro e salvia is een Italiaanse klassieker, maar er ontbreekt volgens ontwerper/kunstenaar Maroeska Metz nog iets aan de titel: […]
Pasta Aubergine Written by eheroes, maart 3rd, 2016 Roberto Payer, directeur van zowel Hilton Amsterdam als Waldorf Astoria Amsterdam, maakt pasta met aubergine uit zijn boek De Pure […]
Pasta alla puttanesca uit ITALOPOP Written by Ronald Hoeben, december 5th, 2023 Vanja van der Leeden, auteur van Indorock, Indostock en Insane, verrast ons met Italopop, een ‘swingend Italiaans’ nieuw kookboek over […]
Parmezaanse kaas splijten Written by , mei 4th, 2016 Een Parmezaanse kaas weegt zo’n 38 kilo en wordt niet per plakje verkocht. Betty Koster van Fromagerie l’amuse laat zien […]
Parmezaanse kaas snijden en raspen Written by , mei 4th, 2016 Van Parmezaanse kaas kun je geen krullen snijden en ook het raspen heeft een gebruiksaanwijzing nodig. Betty Koster van Fromagerie […]
Parelgort met bruine boter Written by Ronald Hoeben, februari 26th, 2021 Culinair historica Charlotte Kleyn schreef een boek met de titel Trek over eten op reis. We lezen wat men door […]