Pasta met Toscaanse Worst

In de keuken van de Spaghetteria te Amsterdam, maakt chef Stefano Cavallari zijn pasta met Toscaanse worst.

Pasta burro e salvia

Pasta burro e salvia is een Italiaanse klassieker, maar er ontbreekt volgens ontwerper/kunstenaar Maroeska Metz nog iets aan de titel: […]

Pasta Aubergine

Roberto Payer, directeur van zowel Hilton Amsterdam als Waldorf Astoria Amsterdam, maakt pasta met aubergine uit zijn boek De Pure […]

Pasta alla puttanesca uit ITALOPOP

Vanja van der Leeden, auteur van Indorock, Indostock en Insane, verrast ons met Italopop,  een ‘swingend Italiaans’ nieuw kookboek over […]

Parmezaanse kaas splijten

Een Parmezaanse kaas weegt zo’n 38 kilo en wordt niet per plakje verkocht. Betty Koster van Fromagerie l’amuse laat zien […]

Parmezaanse kaas snijden en raspen

Van Parmezaanse kaas kun je geen krullen snijden en ook het raspen heeft een gebruiksaanwijzing nodig. Betty Koster van Fromagerie […]

Parelgort met bruine boter

Culinair historica Charlotte Kleyn schreef een boek met de titel Trek over eten op reis. We lezen wat men door […]