Paprikasalsa van de barbecue Written by Ronald Hoeben, juni 8th, 2016 Gegrild vlees past perfect bij gegrilde groenten en andersom. Komt goed uit, we hebben de barbecue toch al opgestookt en […]
Pappardelle ragu Written by , januari 14th, 2016 Op het menu van de Spaghetteria in Amsterdam staan dagelijks zes verse pastaschotels. In de keuken van Spaghetteria West aan […]
Pappa al pomodoro Written by Ronald Hoeben, november 10th, 2023 Franz Conde, executive chef van Hilton Amsterdam en restaurant Roberto’s, maakt ter gelegenheid van het dertigjarig bestaan van Roberto’s een […]
Panzanella van Toscanini Written by Ronald Hoeben, juli 20th, 2023 Leonardo Pacenti, patron cuisinier van restaurant Toscanini in Amsterdam laat ons een Italiaanse zomerklassieker zien: panzanella, een salade op basis […]
Pannenkoekentaart uit 1942 Written by Ronald Hoeben, mei 1st, 2020 Maroeska Metz, kunstenaar, ontwerper en kookboekauteur, maakt een recept uit een wel heel bijzonder kookboek met de titel ‘Haal het […]
Pannenkoeken bakken Written by Ronald Hoeben, juli 19th, 2019 Maroeska Metz, kunstenaar, ontwerper, kookboekauteur en tweede plaats winnares van Heel Holland Bakt 2019, maakt pannenkoeken. Je zou het een […]
Panna cotta van Holtkamp Written by Ronald Hoeben, augustus 5th, 2022 Als altijd samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Cees Holtkamp panna cotta. Je vindt het recept uiteraard in Holtkamps […]