Paprikasalsa van de barbecue

Gegrild vlees past perfect bij gegrilde groenten en andersom. Komt goed uit, we hebben de barbecue toch al opgestookt en […]

Pappardelle ragu

Op het menu van de Spaghetteria in Amsterdam staan dagelijks zes verse pastaschotels. In de keuken van Spaghetteria West aan […]

Pappa al pomodoro

Franz Conde, executive chef van Hilton Amsterdam en restaurant Roberto’s, maakt ter gelegenheid van het dertigjarig bestaan van Roberto’s een […]

Panzanella van Toscanini

Leonardo Pacenti, patron cuisinier van restaurant Toscanini in Amsterdam laat ons een Italiaanse zomerklassieker zien: panzanella, een salade op basis […]

Pannenkoekentaart uit 1942

Maroeska Metz, kunstenaar, ontwerper en kookboekauteur, maakt een recept uit een wel heel bijzonder kookboek met de titel ‘Haal het […]

Pannenkoeken bakken

Maroeska Metz, kunstenaar, ontwerper, kookboekauteur en tweede plaats winnares van Heel Holland Bakt 2019, maakt pannenkoeken. Je zou het een […]

Panna cotta van Holtkamp

Als altijd samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Cees Holtkamp panna cotta. Je vindt het recept uiteraard in Holtkamps […]