Notenpasta

Bereiding Meng alles goed in een keukenmachine tot een gladde pasta, voeg eventueel nog wat olie toe als het mengsel te […]

Achter de schermen van De Dyck

Goentenrestaurant De Dyck in Woubrugge wil zelfvoorzienend zijn. Dat betekent dat alles wat er geserveerd wordt zoveel mogelijk afkomstig is […]

Test: verse vs. bevroren entrecote

Er zijn steeds meer diensten die een deel van een koe bevroren bij je thuisbezorgen. Maar wat gebeurt er wanneer […]

Côte de porc uitbenen

Meesterslager Johan van Uden van slagerij Chateaubriand snijdt uit een ‘varkensmiddel’ een deel dat je bij een koe côte de […]

De 6 belangrijkste deegsoorten

In deze video neemt banketbakker Cees Holtkamp met zijn kleindochter Stella de belangrijkste deegsoorten door. Dit zijn de samenstellingen: Pâte […]

Test: de Instant Marinater van Vacuvin

De Instant Marinater van Vacuvin marineert naar eigen zeggen ‘in minutes’. Handig, maar werkt het echt? Meneer Wateetons zoekt het […]

Reserve Tabel

Deel nu jouw favoriete recept en laat je verwennen door de culinaire talenten van Nederland.