Notenpasta Written by , juni 25th, 2015 Bereiding Meng alles goed in een keukenmachine tot een gladde pasta, voeg eventueel nog wat olie toe als het mengsel te […]
Achter de schermen van De Dyck Written by Ronald Hoeben, oktober 13th, 2023 Goentenrestaurant De Dyck in Woubrugge wil zelfvoorzienend zijn. Dat betekent dat alles wat er geserveerd wordt zoveel mogelijk afkomstig is […]
Test: verse vs. bevroren entrecote Written by Ronald Hoeben, augustus 6th, 2015 Er zijn steeds meer diensten die een deel van een koe bevroren bij je thuisbezorgen. Maar wat gebeurt er wanneer […]
Côte de porc uitbenen Written by Ronald Hoeben, juli 24th, 2020 Meesterslager Johan van Uden van slagerij Chateaubriand snijdt uit een ‘varkensmiddel’ een deel dat je bij een koe côte de […]
De 6 belangrijkste deegsoorten Written by Ronald Hoeben, januari 22nd, 2021 In deze video neemt banketbakker Cees Holtkamp met zijn kleindochter Stella de belangrijkste deegsoorten door. Dit zijn de samenstellingen: Pâte […]
Test: de Instant Marinater van Vacuvin Written by Ronald Hoeben, februari 25th, 2016 De Instant Marinater van Vacuvin marineert naar eigen zeggen ‘in minutes’. Handig, maar werkt het echt? Meneer Wateetons zoekt het […]
Reserve Tabel Written by eheroes, februari 12th, 2015 Deel nu jouw favoriete recept en laat je verwennen door de culinaire talenten van Nederland.