Oosterse Kreeftcocktail

Indonesische kokkin Pipiet Fardiman maakt een cocktail van kreeft met pittige kerriesaus. De saus is geschikt voor tal van ander […]

Oosterse Daikonsalade

In de keuken van Taiko, het Oosterse restaurant in het Conservatorium Hotel in Amsterdam, laat chef de cuisine Schilo van […]

Oosterscheldekreeft grillen

  Dat kreeft voor consumptie zo vers mogelijk moet zijn, daar zijn alle geleerden het wel over eens. Alleen hoe […]

Omelette Sibérienne van Maris Piper

In de keuken van Brasserie Maris Piper in Amsterdam maken pâtissier Bas van Brakel en chef de cuisine Pépé Topper […]

Omelet

Bereiding Voeg de eieren, het scheutje room, het scheutje water, peper en zout bij elkaar in een kom. Roer de […]

Olivijn, restaurant van Menno Post**

Michelinsterren worden uitgereikt aan de twee-eenheid van een kok en een restaurant. Ze zitten dus niet vast aan een kok […]

Olijvencollege, proeven

De kwaliteit van olijfolie kan met apparatuur gemeten worden. Maar om de smaak te beoordelen zal de olie toch langs […]