Oosterse Kreeftcocktail Written by , november 16th, 2016 Indonesische kokkin Pipiet Fardiman maakt een cocktail van kreeft met pittige kerriesaus. De saus is geschikt voor tal van ander […]
Oosterse Daikonsalade Written by Ronald Hoeben, september 29th, 2016 In de keuken van Taiko, het Oosterse restaurant in het Conservatorium Hotel in Amsterdam, laat chef de cuisine Schilo van […]
Oosterscheldekreeft grillen Written by eheroes, december 8th, 2014 Dat kreeft voor consumptie zo vers mogelijk moet zijn, daar zijn alle geleerden het wel over eens. Alleen hoe […]
Omelette Sibérienne van Maris Piper Written by Ronald Hoeben, januari 25th, 2019 In de keuken van Brasserie Maris Piper in Amsterdam maken pâtissier Bas van Brakel en chef de cuisine Pépé Topper […]
Omelet Written by Ronald Hoeben, juni 11th, 2015 Bereiding Voeg de eieren, het scheutje room, het scheutje water, peper en zout bij elkaar in een kom. Roer de […]
Olivijn, restaurant van Menno Post** Written by Ronald Hoeben, september 20th, 2018 Michelinsterren worden uitgereikt aan de twee-eenheid van een kok en een restaurant. Ze zitten dus niet vast aan een kok […]
Olijvencollege, proeven Written by eheroes, maart 18th, 2015 De kwaliteit van olijfolie kan met apparatuur gemeten worden. Maar om de smaak te beoordelen zal de olie toch langs […]