Kalfsschnitzel maken Written by Ronald Hoeben, mei 12th, 2016 Het best bewaarde slagersgeheim is het tumblen van vlees: een simpele techniek waarbij aan vlees vocht toegevoegd wordt. Dat leidt […]
Lam uitbenen (deel 1 van 4) Written by eheroes, maart 17th, 2015 In de keuken van John Halvemaan beent slager Herman Mulder een zuiglam uit. In deze video start hij met het […]
Sagardi: de Baskische keuken in Amsterdam Written by Ronald Hoeben, oktober 21st, 2022 In Amsterdam opende restaurant Sagardi zijn deuren om ze direct alweer te sluiten want het was maart 2020, de start […]
Preview van restaurant Neni in Amsterdam Written by Ronald Hoeben, juni 15th, 2018 In de herfst van 2018 opent Neni, een filiaal van een Israëlische restaurantketen, in de voormalige Citroëngarage aan het Stadionplein […]
Verse Aanvoer: restaurant Apostrof Written by , juli 28th, 2016 De Planciusstraat verbindt het Haarlemmerplein en het Zoutkeetsplein. Het is een restaurantluwe straat, ook al heeft er zich net een […]
Paul Bocuse hypnotiseert een Bresse-kip Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Het restaurant van Paul Bocuse, dat al decennia lang met drie sterren in de Michelingids vermeld staat, is een bedevaartsoord […]
Zwetende kaas voorkomen Written by , oktober 14th, 2015 Net als de consument heeft kaas de neiging om bij warmte te gaan zweten. Het klinkt niet fris, maar hoe […]