Kalfsschnitzel maken

Het best bewaarde slagersgeheim is het tumblen van vlees: een simpele techniek waarbij aan vlees vocht toegevoegd wordt. Dat leidt […]

Lam uitbenen (deel 1 van 4)

In de keuken van John Halvemaan beent slager Herman Mulder een zuiglam uit. In deze video start hij met het […]

Sagardi: de Baskische keuken in Amsterdam

In Amsterdam opende restaurant Sagardi zijn deuren om ze direct alweer te sluiten want het was maart 2020, de start […]

Preview van restaurant Neni in Amsterdam

In de herfst van 2018 opent Neni, een filiaal van een Israëlische restaurantketen, in de voormalige Citroëngarage aan het Stadionplein […]

Verse Aanvoer: restaurant Apostrof

De Planciusstraat verbindt het Haarlemmerplein en het Zoutkeetsplein. Het is een restaurantluwe straat, ook al heeft er zich net een […]

Paul Bocuse hypnotiseert een Bresse-kip

Het restaurant van Paul Bocuse, dat al decennia lang met drie sterren in de Michelingids vermeld staat, is een bedevaartsoord […]

Zwetende kaas voorkomen

Net als de consument heeft kaas de neiging om bij warmte te gaan zweten. Het klinkt niet fris, maar hoe […]