Aardappelblaadjes Written by Ronald Hoeben, december 22nd, 2021 Kunstenaar/ontwerper en kookboekauteur Maroeska Metz haalt kerstinspiratie bij de aardappelboer. Ze maakt ‘aardappelblaadjes’ van aardappel en ui, die een feestelijk […]
Wagyu Written by eheroes, februari 22nd, 2015 Het vetdooraderde Wagyu-vlees was ooit voorbehouden aan de Japanse keizer, maar het heeft inmiddels de hele wereld veroverd. Tot Wagyu-hamburgers […]
Kaas proeven: Spaanse schapenkaas Written by Ronald Hoeben, april 30th, 2015 Hoe beoordeel je een gerijpte Spaanse schapenkaas? Jaime Boville van Hacienda Zorita, voorzitter van Slow Food Duero, geeft een mini […]
Broccoli, maar dan lekker Written by Ronald Hoeben, mei 8th, 2020 Mari Maris, auteur van De Groentenbijbel, bereidt broccoli op zo’n manier dat iedereen het lekker vindt.
Kaasfondue Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding kaasfondue Soorten kaasfondue: Moité/moité= half Gruyère/ half Vacherin Fribourg. Traditionel= 1 deel Emmentaler/1 deel Gruyère/ 1 deel Appenzeller Saison […]
Arabisch Flatbread Written by , juli 23rd, 2015 Nadia Zerouali breekt een lans voor brood dat je niet kunt breken. Arabisch flatbread wordt altijd verpakt aangeboden en Nadia […]
Masterclass kip pocheren met René Ameling Written by Ronald Hoeben, februari 5th, 2021 In deze uitgebreide masterclass leert Keukenmeester René Ameling je alles over het pocheren van kip. Niet alleen hoe je een […]