Aardappelblaadjes

Kunstenaar/ontwerper en kookboekauteur Maroeska Metz haalt kerstinspiratie bij de aardappelboer. Ze maakt ‘aardappelblaadjes’ van aardappel en ui, die een feestelijk […]

Wagyu

Het vetdooraderde Wagyu-vlees was ooit voorbehouden aan de Japanse keizer, maar het heeft inmiddels de hele wereld veroverd. Tot Wagyu-hamburgers […]

Kaas proeven: Spaanse schapenkaas

Hoe beoordeel je een gerijpte Spaanse schapenkaas? Jaime Boville van Hacienda Zorita, voorzitter van Slow Food Duero, geeft een mini […]

Broccoli, maar dan lekker

Mari Maris, auteur van De Groentenbijbel, bereidt broccoli op zo’n manier dat iedereen het lekker vindt.

Kaasfondue

Bereiding kaasfondue Soorten kaasfondue: Moité/moité= half  Gruyère/ half Vacherin Fribourg. Traditionel= 1 deel Emmentaler/1 deel Gruyère/ 1 deel Appenzeller Saison […]

Arabisch Flatbread

Nadia Zerouali breekt een lans voor brood dat je niet kunt breken. Arabisch flatbread wordt altijd verpakt aangeboden en Nadia […]

Masterclass kip pocheren met René Ameling

In deze uitgebreide masterclass leert Keukenmeester René Ameling je alles over het pocheren van kip. Niet alleen hoe je een […]