Nieuw in Amsterdam: restaurant Bougainville Written by Ronald Hoeben, december 14th, 2017 Pascal Jalhay keert na ruim een decennium terug in de horeca. Als signature chef inspireert hij de keuken van Bougainville […]
Nieuw in Amsterdam: Restaurant ACE Written by Ronald Hoeben, november 30th, 2017 In de Utrechstestraat keert Rik Thesing als patron cuisinier terug naar het pand waar hij ooit als leerling-kok zijn carrière […]
Niet smeltende kaas Written by , oktober 7th, 2015 Gesmolten kaas is op en in veel gerechten een aanlokkelijke toevoeging. Maar helaas laten niet alle kazen zich zo gemakkelijk […]
Nierbroodjes met Cees & Stella, de korte versie Written by Ronald Hoeben, december 14th, 2018 Samen met zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp vier soorten nierbroodjes en Cees laat zien hoe je ze frituurt Eind […]
Nicky Aquaa maakt Suya Biet Written by Ronald Hoeben, november 25th, 2022 Sharon de Miranda, die we onder andere kennen van het TV programma Binnenstebuiten, ontvangt chefkok Nicky Aquaa die het klassiek […]
Newskool tomatenconsommé Written by Ronald Hoeben, juli 15th, 2022 George Kataras, in de wandeling Georgie, is patron cuisinier van een ‘newskool’ Amsterdams restaurant. Zijn innovatieve keuken kenmerkt zich door […]
Nespresso Lattissima Plus Written by eheroes, december 15th, 2014 Een Nespresso apparaat dat na een druk op de knop caffe latte produceert. Of is het een neppucino? Foodtube wil […]