Mokkanootjes van Duits schuim door Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, juli 10th, 2020 In de patisserie wordt er met drie basistypes schuim gewerkt: Hollands, Duits en Italiaans. In deze video maken Cees en […]
Mojito Written by , mei 21st, 2015 Bereiding Gebruik een groot longdrink glas. Doe hier de 30ml limoensap in. Voeg de 15ml suikersiroop toe. Heb je geen […]
Moeten/mogen eieren in de koelkast? Written by Ronald Hoeben, april 8th, 2022 Mogen eieren in de koelkast? Zijn witte eieren altijd afkomstig uit legbatterijen? Kookboekauteur Evan Posthuma de Boer geeft antwoord.
Modern Carribean Flavors Written by , maart 2nd, 2017 Over de keuken van Curaçao is niet bijster veel geschreven, dus Petra Possel was blij verrast met Modern Carribean Flavors, […]
Mmmmm muscadet Written by Ronald Hoeben, december 28th, 2017 Met Esmee Langereis op stap door de Loirestreek. We belanden bij Jean-Jaques Bonnet, een wijnmaker van de nieuwe generatie die […]
Mise en place Written by Ronald Hoeben, april 14th, 2015 Ook in de keuken geldt: regeren is vooruitzien. Als je al je spullen klaar hebt staan hoef je niet te […]