Mokkanootjes van Duits schuim door Cees Holtkamp

In de patisserie wordt er met drie basistypes schuim gewerkt: Hollands, Duits en Italiaans. In deze video maken Cees en […]

Mojito

Bereiding Gebruik een groot longdrink glas. Doe hier de 30ml limoensap in. Voeg de 15ml suikersiroop toe. Heb je geen […]

Moeten/mogen eieren in de koelkast?

Mogen eieren in de koelkast? Zijn witte eieren altijd afkomstig uit legbatterijen? Kookboekauteur Evan Posthuma de Boer geeft antwoord.

Modern Carribean Flavors

Over de keuken van Curaçao is niet bijster veel geschreven, dus Petra Possel was blij verrast met Modern Carribean Flavors, […]

Mmmmm muscadet

Met Esmee Langereis op stap door de Loirestreek. We belanden bij Jean-Jaques Bonnet, een wijnmaker van de nieuwe generatie die […]

Mix meer met Mads

Mise en place

Ook in de keuken geldt: regeren is vooruitzien. Als je al je spullen klaar hebt staan hoef je niet te […]