Zwezerik

In de video geeft Gertjan Kiers een leerzaam zwezerik-onderricht, waarna Bert van Buschbach, patron cuisinier van restaurant De Compagnon laat […]

Plum Pudding

Bereiding Verwarm de oven voor op 180 graden. Zet een grote braadslede voor driekwart gevuld met water op het rooster, […]

Steak tartare maken

Steak tartare is een iconisch brasserie-gerecht. Meesterkok Rudolf Bos, chef de cuisine van Brasserie Flo in Amsterdam, laat zien hoe […]

Hardaepfelpflutta

Alleen al door de onuitsprekelijke naam met teveel pf’s spreken de hardaepfelpflutta tot de verbeelding. Smoutebollen van aardappel, dit is […]

Groene pappardelle

In de keuken van Spaghetteria Oost maakt Chef Stefano Cavallari een heerlijke combinatie van groene pappardelle met champignons en gorgonzola. […]

Saté Lilit (witvis & garnaal)

Arjuna Besemboen, chefkok van restaurant Mooi Zeist (in Zeist dus) maakt saté van kabeljauw en grote garnalen, te Indonesië bekend […]

Port

Pedro Leite vertelt meer over port.