Zwezerik Written by eheroes, december 15th, 2014 In de video geeft Gertjan Kiers een leerzaam zwezerik-onderricht, waarna Bert van Buschbach, patron cuisinier van restaurant De Compagnon laat […]
Plum Pudding Written by eheroes, maart 24th, 2015 Bereiding Verwarm de oven voor op 180 graden. Zet een grote braadslede voor driekwart gevuld met water op het rooster, […]
Steak tartare maken Written by Ronald Hoeben, april 20th, 2017 Steak tartare is een iconisch brasserie-gerecht. Meesterkok Rudolf Bos, chef de cuisine van Brasserie Flo in Amsterdam, laat zien hoe […]
Hardaepfelpflutta Written by , maart 25th, 2015 Alleen al door de onuitsprekelijke naam met teveel pf’s spreken de hardaepfelpflutta tot de verbeelding. Smoutebollen van aardappel, dit is […]
Groene pappardelle Written by Ronald Hoeben, februari 15th, 2017 In de keuken van Spaghetteria Oost maakt Chef Stefano Cavallari een heerlijke combinatie van groene pappardelle met champignons en gorgonzola. […]
Saté Lilit (witvis & garnaal) Written by Ronald Hoeben, april 9th, 2015 Arjuna Besemboen, chefkok van restaurant Mooi Zeist (in Zeist dus) maakt saté van kabeljauw en grote garnalen, te Indonesië bekend […]