Meneer Wateetons & de Fernus pizza-oven voor op het fornuis

De Fernus is een pizza oven voor op je gasfornuis, waarin je bliksemsnel de pizza-temperatuur van zo’n 350 graden jaagt. […]

Meneer rookt

Meneer Wateetons neemt ons in zijn boek ‘Over Rook’ mee achter het rookgordijn in zijn keuken. In de video toont […]

Melanzane alla Parmigiana

Cuisinier Wallz Bossman maakt een Italiaanse vegetarische klassieker van tomaat en aubergine:  melanzane alla Parmigiana. Hij gaat uit van een […]

Meesterijsmaker Hidde de Brabander maakt Fraises Wilhelmine

Meesterijsmaker Hidde de Brabander maakt zijn eerste gerecht voor Foodtube. Een heerlijk nagerecht met ijs, Fraises Wilhelmine. Ontwikkeld door Auguste […]

Mediterrane vinaigrette maken

Bart van Berkel -Winnaar Masterchef 2014- maakt een Mediterrane vinaigrette waarin smaken van de landen rond de Middellandse Zee de […]

Mediterraanse Boerenkotelet bakken

De overtreffende trap van varkenskarbonade: met een boerenkotelet met been en een flinke vetrand als basismateriaal maakt Keukenmeester Ameling een […]

Mayonaise van Casper Holtkamp

Voor mayonaise zijn veel recepten en er staan er dan ook een aantal op Foodtube. Als kok/eigenaar van een lunchroom […]