Bretonse crêpes Written by Ronald Hoeben, juni 17th, 2022 Het is 2008. Vanuit een iconisch geribbelde Citroen HY bus serveert Her Jobse Bretonse crêpes van een originele Bretonse crêpes-plaat. […]
Mosselen in het zuur Written by eheroes, oktober 1st, 2015 Michael Wolf is een Oostenrijkse chef die ooit via de keuken van Sergio Herman in Sluis voet op Nederlandse bodem […]
Verse Aanvoer: De Kruidfabriek Written by , september 6th, 2016 In Ouderkerk aan de Amstel is de horeca zich aan het vernieuwen. Niet alleen langs de bekende ‘strip’ maar ook […]
Julius Jaspers op hete kolen Written by eheroes, maart 17th, 2015 Met de zes meest voorkomende misverstanden rond het barbecueën rekent Julius Jaspers af. Hij heeft er ook een boek over […]
Een (lekkere) cocktail tegen scheurbuik Written by Ronald Hoeben, maart 12th, 2021 Culinair historica Charlotte Kleyn schreef het boek TREK, waarin ze beschrijft wat men door de eeuwen heen zoal op reis […]
Cees Holtkamp maakt vanillevla/saus Written by Ronald Hoeben, augustus 16th, 2024 Banketbakker Cees Holtkamp herijkt de vanillevla waar hij ooit fan van was. Geen vanilline maar echte vanillestokjes staan aan de […]
Messen in de keuken (deel 1 van 2) Written by Ronald Hoeben, juni 22nd, 2016 In dit eerste deel van zijn Messenmasterclass geeft Jaap de Jong van slijperij Firma Moes in Amsterdam een overzicht van […]