Gerechten

Delen:

Jos Timmer, chef de cuisine en co-patron van Restaurant De Kas, maakt een salade met de eerste aardbeien uit de kas van De Kas.\

Ingrediënten:
gazpacho van gepofte rode biet, paprika, tomaten, ui, knoflook, gember avocado (om gazpacho dikker te maken) en scheutje sushi-azijn

Burrata (1 bol voor 4 personen)
olijfolie
citroenrasp, biologisch
blauwe bessen (doormidden gesneden)
aardbeien, in plakjes
zwarte knoflook-mayonaise  (gefermenteerde knoflook/black garlic).
frambozenazijn Is online te bestellen

gepofte biet: strooi zeezout op bodem overschaal en leg daar de rauwe bieten in.  Verwarm de oven op 180 graden. Zet de bieten erin. Haal ze uit de oven als ze gaar zijn. Haal de schil ervan af.  Maak dan de gazpacho.
Maak de burrata aan met olijfolie, grof zeezout en citroenrasp.
pureer mayonaise en bolletje zwarte knoflook met de staafmixer tot gladde saus.

de bloemetjes van de basilicumplant.

Leg alles het bord.

print

Gerelateerde artikelen