Delen:
Bij het flairtenden vliegen de flessen en de bekers door de lucht, het is een zwak-acrobatische manier van sterk alcoholische drank serveren en Mads Voorhoeve geeft er zelfs les in. Overigens geldt dat sterk alcoholische enkel voor onderdelen van de cocktails, je krijgt bij sommige recepten en passant vaak nog een redelijk percentage fruit naar binnen, al past het allemaal net niet in de schijf van vijf. In het filmpje maakt Mads een Daiquiri, een Mai Tai en mijn favoriet: een Negroni.
Ingrediënten
Daquiri:60 mlwitte rum
30 mlversgeperst limoensap
15 mlsuikersiroop
Mai Thai:
40 ml(Appleton Estate) rum
20 ml(La Mauny) rum
15 mlamandelsiroop
10 mlOrange Curacao / Cointreau
20 mlversgeperst limoensap
takjeverse munt met poedersuiker
1/2passievrucht, gevuld met rum
Negroni:
30 ml(Sipsmith) Gin
30 mlCampari
30 ml(Dolin) Vermouth