Koninginnesoep Written by eheroes, maart 23rd, 2015 In de keuken van Marfo (Lelystad) maakt Pascal Jalhaij koninginnesoep, een recept uit zijn boek ‘Pascal Jalhaij proeft’
Auberginebites met tahin en gembersaus Written by Ronald Hoeben, oktober 14th, 2022 Esther Erwteman is zodanig verslingerd aan tahin, dat ze er een boek over schreef met meer dan 150 toepassingen van […]
De Librije in een nieuwe behuizing Written by eheroes, maart 24th, 2015 Jonnie en Thérèse vertellen over de gewenste sfeer en uitstraling in de nieuwe behuizing van hun driesterrenrestaurant. Plus een videoregistratie […]
Kniepertjes van Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, januari 24th, 2020 Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella maken met behulp van een wafelijzer kniepertjes in verschillende vormen, waaronder een hoorntje waar […]
Zoutcollege Written by , mei 27th, 2016 Jeroen Wiersma van Salsamentum, de Zoutkamer in Amsterdam geeft een leerzaam zoutcollege.
Wat kun je doen met Paprikapasta? Written by Ronald Hoeben, augustus 25th, 2015 Hoe zou de wereld eruitzien zonder paprikapasta in twee smaken? Nadia Zerouali moet er niet aan denken. Ze wipt twee […]
Petra Possel Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Lekkerbek. Radiomaker. Schrijver van het boek De Troost van Eten. Restaurantrecensent van de Amsterdamse editie van NRC Handelsblad. Daarnaast ook […]