Koninginnesoep

In de keuken van Marfo (Lelystad) maakt Pascal Jalhaij koninginnesoep, een recept uit zijn boek ‘Pascal Jalhaij proeft’

Auberginebites met tahin en gembersaus

Esther Erwteman is zodanig verslingerd aan tahin, dat ze er een boek over schreef met meer dan 150 toepassingen van […]

De Librije in een nieuwe behuizing

Jonnie en Thérèse vertellen over de gewenste sfeer en uitstraling in de nieuwe behuizing van hun driesterrenrestaurant. Plus een videoregistratie […]

Kniepertjes van Cees Holtkamp

Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella maken met behulp van een wafelijzer kniepertjes in verschillende vormen, waaronder een hoorntje waar […]

Zoutcollege

Jeroen Wiersma van Salsamentum, de Zoutkamer in Amsterdam geeft een leerzaam zoutcollege.

Wat kun je doen met Paprikapasta?

Hoe zou de wereld eruitzien zonder paprikapasta in twee smaken? Nadia Zerouali moet er niet aan denken. Ze wipt twee […]

Petra Possel

Lekkerbek. Radiomaker. Schrijver van het boek De Troost van Eten. Restaurantrecensent van de Amsterdamse editie van NRC Handelsblad. Daarnaast ook […]