Masterclass erwtensoep/snert Written by Ronald Hoeben, februari 19th, 2021 Worstmaker Samuel Levie (van Brandt & Levie) geeft een complete masterclass erwtensoep maken. Hij liet zich ooit over het onderwerp […]
Masterclass English pork pie van Greg Manning Written by Ronald Hoeben, mei 4th, 2023 Cuisinier/cateraar Greg Manning geeft een masterclass pork pie maken. Een typisch Brits product -net als Manning zelf overigens- dat ooit […]
Masterclass baguette tradition Written by Ronald Hoeben, april 9th, 2021 Issa Niemeijer-Brown, bakker te Amsterdam en auteur van Een boek over brood, maakt baguette tradition. Een wereldberoemd, makkelijk zelf te […]
Masterclass baguette à l’ancienne Written by Ronald Hoeben, januari 15th, 2021 In een complete masterclass laat bakker Issa Niemeijer-Brown zien hoe je het allersimpelste ambachtelijke brood maakt: baguette à l’ancienne. Het […]
Masterclass (Japanse) messen slijpen Written by Ronald Hoeben, oktober 29th, 2021 Japanse messenspecialist Onno de Weerd laat in een complete masterclass zien hoe je een Japans keukenmes slijpt en scherp houdt. […]
Marsepeinfiguren maken Written by Ronald Hoeben, november 19th, 2015 Samen met zijn kleindochter Stella maakt patissier Cees Holtkamp klassieke figuurtjes van marsepein zoals een kat, een eend en een […]
Marsepeinbonbons Written by eheroes, december 9th, 2014 -Maal de amandelen met de suiker fijn in de keukenmachine -Voeg het water geleidelijk toe -Stop met mengen zodra het […]