De frambozentaart van Holtkamp, een snelcursus Written by Ronald Hoeben, augustus 21st, 2020 Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella Meijles maken een van de specialiteiten van Patisserie Holtkamp: de taart met […]
Chocoladepudding met advocaatsaus maken Written by Ronald Hoeben, juni 8th, 2017 Veel van de chocolade die een professionele chocolatier verwerkt is van het soort dat zich vloeibaar laat maken en vervolgens […]
De groene keuken Written by eheroes, maart 9th, 2015 Toen restaurant Vermeer in Amsterdam de Michelinster vier jaar geleden verloor, bezon executive chef Chris Naylor zich op een nieuwe […]
Ayam Mentega – Boterkip Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Snij 250 gram kipdijfilet in reepjes van anderhalve centimeter en frituur ze tot ze licht beginnen te kleuren, maar […]
Verse Aanvoer: Le Clair met Robert Kranenborg Written by Ronald Hoeben, mei 11th, 2016 De éclair is een elegant Frans patissierproduct en een populair streetfoodartikel in Parijs. Het is al een paar maanden te […]
Steak Rossini Written by Ronald Hoeben, februari 14th, 2020 Tournedos Rossini is een klassiek gerecht van Auguste Escoffier, grondlegger van de Franse keuken op hoog niveau. Van sterniveau kon […]
Cees Holtkamp maakt paaseitjes Written by Ronald Hoeben, maart 29th, 2019 Samen met zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp paaseitjes met een klassieke bonbonvuling Eind 2020 is van De Banketbakker, het […]