De frambozentaart van Holtkamp, een snelcursus

Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella Meijles maken een van de specialiteiten van Patisserie Holtkamp: de taart met […]

Chocoladepudding met advocaatsaus maken

Veel van de chocolade die een professionele chocolatier verwerkt is van het soort dat zich vloeibaar laat maken en vervolgens […]

De groene keuken

Toen restaurant Vermeer in Amsterdam de Michelinster vier jaar geleden verloor, bezon executive chef Chris Naylor zich op een nieuwe […]

Ayam Mentega – Boterkip

Bereiding Snij 250 gram kipdijfilet in reepjes van anderhalve centimeter en frituur ze tot ze licht beginnen te kleuren, maar […]

Verse Aanvoer: Le Clair met Robert Kranenborg

De éclair is een elegant Frans patissierproduct en een populair streetfoodartikel in Parijs. Het is al een paar maanden te […]

Steak Rossini

Tournedos Rossini is een klassiek gerecht van Auguste Escoffier, grondlegger van de Franse keuken op hoog niveau. Van sterniveau kon […]

Cees Holtkamp maakt paaseitjes

Samen met zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp paaseitjes met een klassieke bonbonvuling Eind 2020 is van De Banketbakker, het […]