Lotta’s karipap pusing Written by Ronald Hoeben, oktober 18th, 2024 Karipap pusing is een onweerstaanbaar Maleisisch pasteitje. Het is streetfood, maar in Nederland zul je het op straat niet snel […]
Suikertabletjes maken Written by Ronald Hoeben, december 29th, 2015 Als je kant en klaar bladerdeeg gebruikt (en dan hebben we het natuurlijk over roomboterbladerdeeg!) dan hou je vaak stukjes […]
Inauguratie Menno Post als Meesterkok Written by , februari 1st, 2017 Deze maand werd Menno Post geïnaugureerd als de 144e Meesterkok. Dat gebeurde bij De Bokkedoorns in Overveen, waar Menno met […]
Spinaziekoekjes Written by Ronald Hoeben, mei 1st, 2020 Mari Maris, auteur van onder andere De Groentenbijbel, maakt lekkere spinaziekoekjes met ei en ricotta. 500 g spinazie, fijngesneden olijfolie […]
Chocolade maken Written by eheroes, maart 9th, 2015 In zijn winkel Metropolitan Deli maakt patissier Kees Raat chocolade van cacaobonen.
Mad3 Kopenhagen Written by eheroes, maart 17th, 2015 Een reportage over het Mad symposium in Kopenhagen.
Restaurant de Kersentuin vernieuwd Written by , september 24th, 2015 Een van de mooiste zegels die je op een restaurant kunt plakken is de belofte van kwaliteit die aan een […]