Lotta’s karipap pusing

Karipap pusing is een onweerstaanbaar Maleisisch pasteitje. Het is streetfood, maar in Nederland zul je het op straat niet snel […]

Suikertabletjes maken

Als je kant en klaar bladerdeeg gebruikt (en dan hebben we het natuurlijk over roomboterbladerdeeg!) dan hou je vaak stukjes […]

Inauguratie Menno Post als Meesterkok

Deze maand werd Menno Post geïnaugureerd als de 144e Meesterkok. Dat gebeurde bij De Bokkedoorns in Overveen, waar Menno met […]

Spinaziekoekjes

Mari Maris, auteur van onder andere De Groentenbijbel, maakt lekkere spinaziekoekjes met ei en ricotta. 500 g spinazie, fijngesneden olijfolie […]

Chocolade maken

In zijn winkel Metropolitan Deli maakt patissier Kees Raat chocolade van cacaobonen.

Mad3 Kopenhagen

Een reportage over het Mad symposium in Kopenhagen.

Restaurant de Kersentuin vernieuwd

Een van de mooiste zegels die je op een restaurant kunt plakken is de belofte van kwaliteit die aan een […]