Masterclass gevogelte uitbenen door Meesterkok Joris Bijdendijk Written by Ronald Hoeben, maart 14th, 2025 In de klas van de Sterklas geeft Joris Bijdendijk een masterclass voor de Sterklassers. Dat zijn ambitieuze studenten die de […]
Crostini pizzaiola Written by Ronald Hoeben, januari 14th, 2016 Het is een soort mini-pizza voor bij het aperitief of als snack: crostino pizzaiola. Leonardo Pacenti van restaurant Toscanini maakt […]
Bretonse crêpes Written by Ronald Hoeben, juni 17th, 2022 Het is 2008. Vanuit een iconisch geribbelde Citroen HY bus serveert Her Jobse Bretonse crêpes van een originele Bretonse crêpes-plaat. […]
De Turkse super: een rondleiding Written by eheroes, februari 22nd, 2015 De Turkse supermarkt is groentenwinkel en kruidenier tegelijk. Het is een winkelvorm die niet alleen de concurrentie van de supermarkten […]
De nieuwe oliebollen (2022) van Cees Holtkamp, een masterclass Written by Ronald Hoeben, december 30th, 2022 Jaren na zijn succesvolle Foodtube masterclass oliebollen maken, heeft banketbakker Cees Holtkamp een nieuwe aanpak ontwikkeld. Die leidt tot kleinere […]
Vitello Tonnato volgens klassiek recept Written by Ronald Hoeben, mei 4th, 2017 Voor 8 personen Ingrediënten: 1 kalfsachtermuis gevliesd 1 eetlepel boter 1 blikje tonijn op water 200 ml mayonaise 2 eetlepel […]
Strandkrabbetjesbisque van restaurant Badcuyp Written by Ronald Hoeben, november 15th, 2024 JoepHermans is met zijn 22 jaar misschien wel de jongste (co)patron/cuisinier van Amsterdam. In de keuken van zijn restaurant Badcuyp […]