Koninginnesoep

In de keuken van Marfo (Lelystad) maakt Pascal Jalhaij koninginnesoep, een recept uit zijn boek ‘Pascal Jalhaij proeft’

Cees Holtkamp maakt ragout met kalfszwezerik en paddestoelen

Samen met zijn kleindochter Stella maakt Foodtube’s huispatissier een heerlijke ragout met zwezerik en paddestoelen. Hoewel de ervaring van Cees […]

Tafelbereiding: crêpes Suzette flamberen

In de tweedelige serie klassieke tafelbereidingen flambeert Kees Neve, gérant van Bodon La Grande Brasserie, crêpes Suzette.

Een kookles bij het ROC Amsterdam

In de leskeuken van ROC Amsterdam maakt koksleerling Jesse Hendriks samen met zijn docent Ruud van Gerven een Waldorfachtige salade […]

Dutch Baby

Wie in Amerika wentelteefjes zoekt, vindt ze op de menukaart als French Toast. Dikke witte boterhammen, verzadigd met een beslag […]

Sterrenstoof! van Ierse rundersukade

Sterrenstoof van Ierse rundersukade. In een complete masterclass laat Meesterkok Erik van Loo in de keuken van restaurant Parkheuvel** zien […]

De Librije*** 30 jaar pure NL creativiteit

De Librije, een van de 2 Nederlandse driesterrenrestaurants, bestaat 30 jaar. Patron Jonnie Boer pareert Overijsselse nuchterheid aan humor en […]