Koninginnesoep Written by eheroes, maart 23rd, 2015 In de keuken van Marfo (Lelystad) maakt Pascal Jalhaij koninginnesoep, een recept uit zijn boek ‘Pascal Jalhaij proeft’
Cees Holtkamp maakt ragout met kalfszwezerik en paddestoelen Written by Ronald Hoeben, april 5th, 2019 Samen met zijn kleindochter Stella maakt Foodtube’s huispatissier een heerlijke ragout met zwezerik en paddestoelen. Hoewel de ervaring van Cees […]
Tafelbereiding: crêpes Suzette flamberen Written by Ronald Hoeben, juni 22nd, 2018 In de tweedelige serie klassieke tafelbereidingen flambeert Kees Neve, gérant van Bodon La Grande Brasserie, crêpes Suzette.
Een kookles bij het ROC Amsterdam Written by Ronald Hoeben, april 28th, 2023 In de leskeuken van ROC Amsterdam maakt koksleerling Jesse Hendriks samen met zijn docent Ruud van Gerven een Waldorfachtige salade […]
Dutch Baby Written by eheroes, december 9th, 2014 Wie in Amerika wentelteefjes zoekt, vindt ze op de menukaart als French Toast. Dikke witte boterhammen, verzadigd met een beslag […]
Sterrenstoof! van Ierse rundersukade Written by Ronald Hoeben, december 14th, 2017 Sterrenstoof van Ierse rundersukade. In een complete masterclass laat Meesterkok Erik van Loo in de keuken van restaurant Parkheuvel** zien […]
De Librije*** 30 jaar pure NL creativiteit Written by Ronald Hoeben, juli 7th, 2023 De Librije, een van de 2 Nederlandse driesterrenrestaurants, bestaat 30 jaar. Patron Jonnie Boer pareert Overijsselse nuchterheid aan humor en […]