Lasagna van asperges Written by Ronald Hoeben, juni 5th, 2020 Uit haar boek Mari Plukt De Dag maakt Mari Maris een lasagna van asperges.
Lasagna bolognese recept Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Maak béchâmel van 1 liter volle melk, 100 gram boter, 80 gram bloem en 6 gram zout door een […]
Langoustine, char siu & kroepoek Written by Ronald Hoeben, april 6th, 2018 Soenil Bahadoer, patron cuisinier van tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen, maakt een geraffineerd gerecht met gebrande langousitine, char siu (varkensvlees) […]
Langoustine met 3x wortel Written by Ronald Hoeben, oktober 4th, 2019 Bas van Kranen, executive chef van restaurant Bord’Eau (1 Michelinster) in Amsterdam, maakt een gerecht met langoustine en drie soorten […]
Langoust (crayfish) met suurvygie en waterblommetjies Written by Ronald Hoeben, augustus 24th, 2016 Margot Janse is een Nederlandse lady chef in Zuid Afrika. In Franschhoek staat ze aan het hoofd van de keuken […]
Lange vingers Written by eheroes, december 9th, 2014 Vaak is het maken van een taart de aanleiding om lange vingers te kopen, als koekje bij de thee kom […]
Lamszwezerik, schelvislever & varkenshuid Written by Ronald Hoeben, april 13th, 2018 Giel Kaagman, patron cuisinier van restaurant Kaagman & Kortekaas in Amsterdam, is groot liefhebber van orgaanvlees. Die liefde weerspiegelt in […]