Lasagna van asperges

Uit haar boek Mari Plukt De Dag maakt Mari Maris een lasagna van asperges.

Lasagna bolognese recept

Bereiding Maak béchâmel van 1 liter volle melk, 100 gram boter, 80 gram bloem en 6 gram zout door een […]

Langoustine, char siu & kroepoek

Soenil Bahadoer, patron cuisinier van tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen, maakt een geraffineerd gerecht met gebrande langousitine, char siu (varkensvlees) […]

Langoustine met 3x wortel

Bas van Kranen, executive chef van restaurant Bord’Eau (1 Michelinster) in Amsterdam, maakt een gerecht met langoustine en drie soorten […]

Langoust (crayfish) met suurvygie en waterblommetjies

Margot Janse is een Nederlandse lady chef in Zuid Afrika. In Franschhoek staat ze aan het hoofd van de keuken […]

Lange vingers

Vaak is het maken van een taart de aanleiding om lange vingers te kopen, als koekje bij de thee kom […]

Lamszwezerik, schelvislever & varkenshuid

Giel Kaagman, patron cuisinier van restaurant Kaagman & Kortekaas in Amsterdam, is groot liefhebber van orgaanvlees. Die liefde weerspiegelt in […]