Croque Madame Written by Ronald Hoeben, april 20th, 2015 Toen er een Croque Monsieur, een Franse tosti-variant, op Foodtube verscheen, bleef de reactie van Joop Braakhekke niet lang uit. […]
De umami tomatensaus van Jack Bean Written by Ronald Hoeben, juli 11th, 2019 Pepijn Schmeink, eigenzinnig cuisinier en oprichter/firmant van Jack Bean, het eerste veganistische fastfoodrestaurant in Rotterdam, onthult het geheim van zijn […]
Cees Holtkamp maakt nierbroodjes (directors cut) Written by Ronald Hoeben, december 7th, 2018 In een video van ruim een half uur (!) maken Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella Meijles een vergeten snack: […]
Aubergine/courgette/paprika/bonensandwich van Jigal Krant Written by Ronald Hoeben, juli 5th, 2024 Jigal Krant -auteur van TLV en Land zinder melk en honing- over de keuken van Tel Aviv, is bezig met […]
Zwezerik Written by eheroes, december 15th, 2014 In de video geeft Gertjan Kiers een leerzaam zwezerik-onderricht, waarna Bert van Buschbach, patron cuisinier van restaurant De Compagnon laat […]
De biefstuk uit de achtervoet Written by Ronald Hoeben, mei 31st, 2019 Johan van Uden van slagerij Chateaubriand in Heemstede is sinds maart 2019 een van de vijf Nederlandse slagers die de […]
Bieten wecken Written by , april 6th, 2017 Wecken is een stokoude techniek van conserveren. Nu zijn alle verse groenten en fruit tegenwoordig het hele jaar door verkrijgbaar, […]